Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Takhle si doktor Vorel z ministerstva určitě svůj pobyt na letním bytě v městečku Sázava nepředstavoval! Nad ránem zabušila na dveře vilky, kterou obýval,  parta ozbrojených darebáků a dožadovala se vydání jeho písemností. Tvrdili, že v Praze vypukl převrat a že jsou ochotni dokonce i střílet. Co byli zač a co vlastně hledali? (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud mohu mluvit za tento díl, tak tento cyklus vypadá jako povedenější dokument, který se ČT povedl. Tento konkrétní díl mi přišel pěkně zpracovaný, to hlavní bylo řečeno a zároveň si díl nehrál na něco víc, než ve skutečnosti je, což se u některých dokumentů stává. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám z fašismu na humanitních vědách zkoušku, takže jsem se dost nudil. Pro zájemce o toto téma doporučuji základovou tlustou bichli Fašismus, kterou mají v knihovnách a kde je celá přehlídka českých nácků. Hitler se na české fašisty díval s určitým podezření. Že bych nácek Gajda sesazen z postu hlavního velitele Československé armády bylo velice rozumné a prozíravé. V závěru je to detektivka. ()

Reklama

Reklama