Reklama

Reklama

They're Closing In

Krátkometrážní / Drama / Horor
USA, 2015, 6 min

Obsahy(1)

Po apokalypse, kedy svet ovládajú mimozemšťania, prežíva pár v ich dome najhoršie dni svojho života. Keď narušitelia dom obklopia a majiteľom dochádza munícia, stáva sa boj s neznámou silou nemožný. (Marceloo)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když je váš dům v obležení je potřeba ho pořádně bránit a je úplně jedno co je to za vetřelce. Problém však nastává ve chvíli, kdy přestanete věřit v to, co děláte, nebo váš „partner“ má na danou věc jiný názor a slabou psychiku. Je docela škoda, že počáteční atmosféra začala postupně stagnovat, protože to bylo slibně „rozehrané“. Na čtyři hvězdy to ale nevidím ani omylem… ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po apokalypse, kedy svet ovládajú mimozemšťania, prežíva pár v ich dome najhoršie dni svojho života. Keď narušitelia obklopia ich dom a im dochádza munícia, je jasné, že boj s neznámou silou bude už čoskoro nemožný. - Na tento projekt som sa velmi tešil, pretože The Mind's Eye, ktorý sa celkovo stretol s dosť negatívnou odozvou, bol pre mňa jedným z najlepších hororov, ktoré vznikli v roku 2015. They're Closing In režisér, ktorý pôsobil u The Mind's Eye ako producent, natočil, pretože si chcel dlhé zimné večery ďaleko od rodiny skrátiť a chcel vytvoriť niečo, čo by mu dvojmesačný pobyt mimo domova spríjemnilo. Rovnako ako u The Mind's Eye sa mi páčilo fungujúce napätie, perfektné farby a skvelé zvukové spracovanie. Herci boli taktiež v The Mind's Eye, takže mi to trochu pripomenulo ten horúci letný piaty august, kedy som to videl. Jednoducho milujem tieto béčkové horory z USA a všetko, čo k nim patrí. + herec z The Mind's Eye + herečka z The Mind's Eye ()

Zajímavosti (1)

  • Jarret Blinkhorn vytvoril tento krátkometrážny horor počas natáčania iného The Mind's Eye (2015), u ktorého pôsobil ako producent. Priznal sa, že mu chýbala rodina, ktorú nevidel viac ako dva mesiace, aj preto si krátil dlhé zimné večery výrobou ďalšieho projektu. (Marceloo)

Reklama

Reklama