Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmírná posádka, která se připravuje na první let člověka na Mars, je postavena před rozhodnutí, které jí změní život... a jeho důsledky. (tribican)

Recenze (2)

Cedr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OK námět, krásný set... a vše zase totálně zpackáno a nevyužito. Pořád ale na míle schůdnější než prvoplánové povrchní agitky for dummies většiny ostatních dílů. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kamerově, střihama, hudbou (Califronia Dreamin' a písničku Family teď posluchám) a herci povedené. Bohužel se to nepovedlo s průběhem příběhu. Začátek a prostředek jde hezky, pomalu stoupá ke 4, ale závěr to zkazí. Jako film by to bylo dobré. U konce se mohl příběh vydat 2 směry. Bohužel si vybrali scénáristé 3. směr - jiný, který má nejspíše šokovat. Ale já konec popravdě nepochopil. Líbila se mi myšlenka, kterou navodil jeden z posádky, ale její vyvrcholení nikam nevedlo a bylo nepochopitelné. Opět tento díl měl vysoký potenciál, který byl bohužel nenaplněn, tak jak to bývá u většiny Twilight Zone dílů této série. To je hlavní chyba celé série. Škoda, za lepší konec by to byli 4. 3 hvězdy ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama