Reklama

Reklama

Recenze (3)

majo0007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cestovanie naprieč dimenziami bez cestovania naprieč dimenziami. A k tomu s imigrantským podtónom, pendejo. Dal by som aj ODPAD, "bohužiaľ", herecké party sú v každej časti ťip-ťop - o tom sa baviť nemusíme, ale tuná absolútne zlyháva scenár, akoby to robili žiaci na základnej škole. ()

Cedr odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne ne ne. Když chcete podojit sluníčkářskou atmosféru dnešní zvrácené doby, tak to udělejte aspoň chytře. Prvoplánový agitační bullshit s nulovou hloubkou. Naprostá anti-teze Twilight Zone. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu opravdu zdejší hodnocení. Podle mě 2. nejlepší díl. Jo, asi se vám to zdá směšný, ale je to tak. Ze začátku jsem si říkal, že to bude špatné, protože jsem byl trochu ovlivněn zdejším hodnocením, ale naopak se mi to celkem líbilo. Nato, že to byl díl o ničem se mi dost líbil, a to takové díly odsuzuji většinou. Postavy hrály všechny dobře. Míchání 2 světových vymožeností (styl oblékání, auta, mobily) do sebe působilo zajímavě. Vůbec mi nevadí, že tam cestování dimenzemi nebylo, ale možná by bylo zajímavé do jiného světa nahlédnout. Byl jsem i chvíli napnutej. Lepší 3 hvězdy. ()

Reklama

Reklama