Reklama

Reklama

The Twilight Zone

(seriál)
Trailer 2
USA, (2019–2020), 14 h 22 min (Minutáž: 31–55 min)

Předloha:

Richard Matheson (povídka)

Hrají:

Jordan Peele (vypravěč), Jocelyn Panton, Kumail Nanjiani, Jonathan Whitesell, Tracy Morgan, DeWanda Wise, Jessica Williams, Lucinda Dryzek, Jefferson White (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Recenze uživatele Cedr k tomuto seriálu (9)

The Comedian (2019) (S01E01) 

Slaboučký pilot s podprůměrným nápadem a mizernou exekucí. Jediné co to drží, je znělka, vysoké produkční hodnoty a příslib, že po takto vlažném pilotu to musí být jen lepší... jenže... uhhh ()

Nightmare at 30,000 Feet (2019) (S01E02) 

Rozporuplný scénář s fajnovou myšlenkou o zmizelém letu a mizernou exekucí. Ve srovnání s ostatními epizodami ale nejméně otravné. ()

Replay (2019) (S01E03) 

Vcelku OK námět, který je však tuze nevyužit a nerozpracován. Celé to nikam nevede.... i když... závěrečný "twist" se svojí sluníčkářskou propagandou je tak příšerně mimozemský, že je to asi to nejděsivější co celý Twilight Zone v této sérii nabízí. Agitka tak šílená, že už to ani není k smíchu... to vážně ani nelze nazvat nechtěnou parodií... To že tomu někdo dal zelenou je možná to nejstrašidelnější. ()

A Traveler (2019) (S01E04) 

Trochu konspirační snahy, náznak paranoidní atmosféry... krok správným směrem od příliš okaté propagandy, ale ve finále stále strašně mizerné. ()

The Wunderkind (2019) (S01E05) 

Jako studentský projekt nebo v dnešní době spíš nějakého schopnějšího youtubera, by to nebylo úplně zlé. Jako díl rebootu legendárního seriálu? Prvoplánovost každého sdělení je k pláči a postrádá to tudíž jakoukoliv údernost, kterou třeba Black Mirror umělo mnohem mnohem mnohem líp. ()

Six Degrees of Freedom (2019) (S01E06) 

OK námět, krásný set... a vše zase totálně zpackáno a nevyužito. Pořád ale na míle schůdnější než prvoplánové povrchní agitky for dummies většiny ostatních dílů. ()

Not All Men (2019) (S01E07) 

Super atmosféra, produkční hodnoty, oldschool námět... vše sprostě zabité ubohostí "poučky". ()

Point of Origin (2019) (S01E08) odpad!

Ne ne ne. Když chcete podojit sluníčkářskou atmosféru dnešní zvrácené doby, tak to udělejte aspoň chytře. Prvoplánový agitační bullshit s nulovou hloubkou. Naprostá anti-teze Twilight Zone. ()

The Blue Scorpion (2019) (S01E09) 

Chris O'Dowd tuto jinak nemastnou a neslanou epizodu celkem táhne a i to málo stačí, aby šlo o jeden ze snesitelných dílů. ()

Reklama

Reklama