Reklama

Reklama

The Circle

(pořad)
všechny plakáty
Reality-TV
Velká Británie, 2018, 60 min

Recenze (3)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné, jak stačí pár změn, aby pořad fungoval o tolik líp - britská verze je oproti americkému nedodělku prakticky perfektní a druhá série je nechutně návyková. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem us circle, france circle a brazil circle. Až nakonec (kvůli absenci na Netflixu) jsem se dostala k tomu britskému, kterým to celé začalo. A musím překvapeně konstatovat, že pořadí, v jakém jsem jednotlivé Kruhy viděla, odráží i to, jak se mi jednotlivé show líbily. Zatímco ve všech předchozích (ačkoli byly natočeny později) sériích jsem si vždy nejpozději do půlky (6 epizod) našla své oblíbence, se kterýma jsem držela do konce, tady je to, nemůžu si pomoct, od začátku do konce (18 epizod) banda sebestředných nafoukanců, které bych v tom baráku nechala zavřené na věky věků (samozrejmě bez kamer a internetu), jen ať se už proboha nedostanou ven a neplodí potomky. Čest výjimkám (Dan a Genelle), ale jinak jsem si celou dobu připadala, jako bych omylem vlezla do chatu dnešní vypatlané, nic nerespektující, omladiny. Tím pádem mi odpadlo i jakékoli stresování se u vyřazovaní, nesympatie plodí lhostejnost. Je mi trapně za ně. Každopádně bylo zajímavé sledovat, jak to všechno začalo a je až vtipné, jak si člověk řekne, že proti novým epizodám je to celé brutálně zastaralé, když je mezi tím možná jen rok odstup. Stejně jako ostatní verze Circle série zatím hodnoceno na základě první série. Snad bude druhá víc na úrovni, zatím musím říct, že zábavností a účastníky americký remake naprosto rozdupal britský originál. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Reality show ktorá u mňa začala ako nevinné guilty pleasure na ktorú som natrafil náhodou počas jedného nudného večera, sa po pár epizódach zmenila na must see event každého večera. Koncept ktorý The Circle ponúka ma zaujal hneď od začiatku. Účastníci obývajú apartmány luxusnej bytovky, a jediný spôsob komunikácie medzi nimi je aplikácia - The Circle. Nikto sa s nikým nestretne, všetká komunikácia je len cez chat, a tá najlepšia časť - každý účastník môže byť kýmkoľvek len chce. Po večeroch sa účastníci hodnotia hviezdičkami, či už na báze taktiky alebo osobných preferencií. Najpopulárnejší majú potom možnosť vyradiť koho chcú, alebo sa môže stať, že najmenej populárna osoba bude zablokovaná automaticky a tým pádom vyradená zo súťaže o 50,000 £. Show týmto konceptom tvorí v mojich očiach neskutočne zábavnú dynamiku medzi súťažiacimi, ktorý sú nesmierne rozličný a unikátny, takže nie je ťažké si nájsť obľúbencov a sledovať ich cestu (nech je akokoľvek dlhá) počas troch týždňov trvania. Na poli osemnástich epizód, som si túto show užíval viacej a viacej a viacej, do momentu kedy som zaryto, uprene a bez dychu s modlitbami na perách sledoval vyraďovacie fázy vo finálnych dieloch. Neviem však, či by som The Circle odporučil, no naznačil by som pozrieť aspoň jeden diel či koncept zaujme. #TeamAlex ... ehm ... #TeamKate ()

Reklama

Reklama