Reklama

Reklama

Daddy's Girl

  • angličtina Suicide Solution (festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dívku drží v zajetí její vlastní nevlastní otec, který je sériovým vrahem. Ve svých násilných zločinech ji používá jako návnadu pro potenciální oběti. Když se policie dostane na jejich stopu, dívka se musí rozhodnout, zda je připravena jít proti maniakovi. (FiRST)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (29)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jemma Dallender tentokrát není znásilněná a ani nejde po pomstě ( I Spit on Your Grave 2 ), za to šoustá s nevlastním otcem, který je sériovým vrahem a oba vyhledávají oběti po barech. Potěší fajn casting, občas slušné napětí, je to pěkně natočeno, ale to je asi tak všechno. Scénář je milionkrát omleté téma, mučení si zde vůbec neužijeme, dojde pouze na elektrošoky, což je největším mínusem a zklamáním, Gore tu není skoro žádné. Každopádně, film celkem uteče, vyloženě nenudí a na jedno zhlédnutí je to ok. (105. hodnocení) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo fakt těžce ujetý, sériovej sadistickej vrahoun Mandylor a jeho volavka/naháněčka nevlastní dcerka jsou nezapomenutelná dvojka. Dal by se na ně určitě aplikovat nějakej psychologickej model stockholmskýho syndromu nebo podobně, ale myslím, že tvůrci takhle hluboce nespekulovali a chtěli v první řadě natočit úchylný béčkový drámko, což se jim podařilo skvěle. Ovšem podle mne byl závěr k dédyho holčině až příliš shovívavej, nebyla to žádná oběť ale obratná manipulátorka, hezkou tvářičkou maskovaná zvrhlá bestie, ve zvrhlosti srovnatelná s otčímem. Ale možná je zaděláno na pokračování v trochu odlišným ''dexterovským'' duchu, takže fajn. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Máš na výběr. Ano, leckterá Johnova oběť si může vybrat. Buď zažije pekelné utrpení, protože v pekle se právě nachází, nebo si sama vezme život. Pokud se rozhodnou pro druhé, John zuří, jelikož za tím stojí jeho nevlastní dcera Zoe, ale to je zatím tak vše, co může dělat. Každopádně pro diváka je Johnovo peklo trestuhodně nevyužité, jelikož společně s ním si užije jen elektrošoky. Když za zavřenými dveřmi dívky vřeští, divák si může jen představovat, co se tam odehrává. Na druhou stranu dojde na motorovou pilu a efektní podříznutí, ke slovu se dostane i past na medvědy. Poněkud kolísavé napětí se vystupňuje v závěru, kdy se ukáže, kdo s koho. Lepší průměr. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Základná myšlienka filmu dobrá, len mi nedošlo, prečo toľko mladých dievčat ide po starom redneckovi vo flanelovej košeli. Trochu slabšie herecké výkony tých dievčat, ten strach zahrali slabúčko, za to psychopat bol veľmi dobrý. Príbehová linka ma ale výrazne zaujala, škoda len predvídateľného záveru, mohlo ísť hodnotenie aj vyššie. Film nie je vôbec dlhý a to mu tiež pridáva body. Možno sa dočkáme aj pokračovania. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Perverzní a maniakální otčím, ze kterého má divák husí kůži, sexuálně zneužívá svoji nevlastní dceru a navrch ji využívá coby návnadu pro své ženské oběti, se kterými pak pro vlastní zkažené nitro a (ob)veselení z "rouškovného" dovádí ve své domácí mučírně. To je v kostce zásadní obsah k tomuto snímku, který má svým zaměřením docela blízko k torture-porn subžánru. Hodně dlouho všechno nasvědčuje tomu, že postupně bude k vidění opravdu hustá explicitní dávka brutálního mučení na všechny možné i nemožné způsoby. Když už ovšem je film za svojí polovinou a na prstech ruky se dá spočítat hrstka explicitněji pojatých sekvencí, napočítal jsem asi tři, je již jasné, že film se k mohutnému přívalu mučících scén už neodhodlá. A taky že ne. A je to zároveň obrovská škoda. Zobrazené gore kvalitu nepostrádalo. Místo toho začne film (u)padat do kolovrátkového sledu -návštěva baru-nalákání oběti-návštěva mučírny. Jen pramálo zajímavá se jeví linka s nezkušeným zástupcem šerifa, který je sériovému vrahovi na stopě, která se prolíná hlavním dějem, a působí až téměř rušivě. Ústřední a naprosto kontrastní tandem - Costas Mandylor & Jemma Dallender- je natolik originální a dokáže navodit atmosférickou "špinavost", až je jakýkoliv vedlejší element čistě nadbytečný a nežádoucí. Lze se jen dohadovat, co vedlo režiséra Juliana Richardse a spol. k razantnímu soft pojetí, když je cítit, že prvotní záměr určitě takový neměl být. Vizuální vyobrazení scenérie je perfektní, mučírna je opravdu neutěšené místo a skýtala nemalý potenciál. Postupná stagnace a zbytečná umírněnost filmu příliš neprospěla. Ovšem jste-li příznivci snímků, které navzdory svému úzce profilovanému a přímočarému obsahu z toho chtějí mít hutnější thriller atrakci na skoro rodinný večer, tak je to celkem trefa. 7/10 ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama