Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nacházíme se v budoucnosti, kdy zločin a násilí narůstají do obrovských rozměrů. Spojené státy se kvůli tomu musely rozdělit do zón. Některé jsou lepší než jiné, ale Distrikt 33 je nejhorší a smrtelně nebezpečný.
Sám v post-apokalyptickém světě se Joey, bývalý policajt, snaží přežít ve "smrtící zóně". Musí vydělat dost peněz na to, aby se mohl přestěhovat do Distriktu vyvolených, kde žijí bohatí a mocní a zločin tam není součástí reality každodenního života. Ale dokonce ani v tomto světě Joey nedokáže uniknout násilí. Stal se už jeho součástí. Nachází ovšem novou naději v očích krásné číšnice, jejíž chápání světa ji svedlo dohromady s bohatým zločineckým bossem. Po brutální vraždě přítele a bývalého partnera Joey dostane nabídku vrátit se k policii, kterou však odmítne. Už není dále schopen unikat před násilím a rozhodne se sám čelit zločineckému šéfovi... (Davay Home Video)

(více)

Recenze (1)

cunesk8 

všechny recenze uživatele

Opět se ke mne dostal film, o kterém na internetu není ani zmínka. Takových akčních béček vzniklo na začátku 90. let spousta a je zajímavé, že se film dostal na VHS k nám do ČR. V roce 1995 vydala tento kousek s českým dabingem společnost Davay. Odkud na ten film přišli, to mi je fakt záhadou. :) Jedná se o průměrný akční z předměstí velkoměsta. Film se natáčel v Chicagu, LA a v El Pasu. Hrají: Francesco Quinn, Richard Clayman, Mike Moroff, Pat Skipper, Cheryl Lawson, Alexandra Paul ad. Kamera: Janusz Kaminski a Michael Goi. Režie a scénař: Timothy McDougal. 60% ()

Reklama

Reklama