Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 1

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (315)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně velmi příjemné překvapení, které mě dokonce přimělo k zájmu o předchozí díly série, kterou jsem do té doby neznal (a která si podle mě drží velmi dobrou úroveň). Obsazení a herecké výkony sice za moc nestojí, samozřejmě nechybí nezbytná klišé, a dějově to celkově není nic, co bychom neviděli už stokrát jinde, ale osobně mě prostě bavilo na to koukat a párkrát jsem u toho slušně v kině nadskočil. Atmosféra a soundtrack nemají chybu, byť mě celou dobu strašně sralo, že celý děj je postavený na tom, že nějaká slepice vleze někam, kam je jí desetkrát zopakováno nechodit - byť se to film snaží vysvětlit jejím zájmem o kontakt s duchem mrtvého otce, osobně mě takové scenáristické berličky hrozně iritují. Jak jsem k tomu byl původně skeptický (mj. kvůli graficky ohavnému plakátu), o to víc se mi to nakonec líbilo. Stále ale tvrdím, že mi na té panence jako takové nepřijde nic strašidelného. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje lehké (?) spoilery. Už mě unavují "super nebezpeční" duchové, kteří štěkají, ale nekoušou, a stejně tak mě unavuje promarněný potenciál Annabelle. Jako já chápu, že nemůžu čekat hromady mrtvol, když se ve filmu objeví 6 postav (přičemž 3 tvoří Nesmrtelná Rodinka), ale aby nezemřel vůbec nikdo, a aby k zastavení Annabelle stačilo přibouchnout sklo, tak to mě vážně dožralo. Že by pokus o horor pro celou rodinu? To, že se třetí "Annabelle" vydala spíše cestou "Conjuringu", jí sice prospělo (minimálně, co se atmosféry a jako struna napínavých momentů týče), ale když se o "nejlepší" momenty stará mamlasoidní polo-kluk, tak je něco špatně. Hodnocení universa od nejlepšího: C2 - A3 - A2 - C1 - A1; zbytek jsem neviděla a vzhledem k průměrnosti možná ani neuvidím. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Annabelle Comes Home má na první pohled značný potenciál, avšak režisér Gary Dauberman ho nedokázal využít ani ze čtvrtiny. Ve finále tedy dostaneme nudný a nelogický snímek, v němž se téměř nic neděje a kde se postavy chovají jako naprostí imbecilové. Vážně by mne tedy zajímalo, kdy už někdo KONEČNĚ natočí něco inovativního a řádně hororového. Dočkáme se vůbec někdy? ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ach jo, proč tohle vůbec vzniká ? Gary Dauberman debutuje 3. dílem Conjuring Universa a je to nejslabší článek podobně jako letošní La Lorona. Hodinu se neděje vůbec nic a jakmile začnou oživovat bytosti v závěrečné třetině, tak se na to alespoň dá koukat, ale o atmosféře či lekačkách nemúže být řeč. Natočeno až televizní formou a téměř vůbec mě to nebavilo. O ničem. 40% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Za mě je pořád dvojka nepřekonána a i když další Annabelle není špatný film, rozhodně není ani nijak moc dobrý. U dvojky jsem míval mírná mrazení na zádech, ale tady se nic takového nedostavilo a přišlo mi to už hodně na sílu ukutané. Fanoušci by nejspíš měli vyrazit do kina, ale rozhodně nečekejte nadšení. Spíše film na jedno skouknutí, o kterém za dva dny nebudete ani vědět. Na tu chvíli to však stačí. Rozhodně je ale lepší než loňská Sestra. To bezpochyby. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Pri sledovaní tohto filmu v kine zomrel na infarkt 77-ročný pán. (emdvojka)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama