Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce. (Bontonfilm)

(více)

Zajímavosti (13)

  • Nebezpečnou scénu, kdy Richard (Jakub Prachař) šplhá do 3. patra za Páťou, zahrál herec bez kaskadéra. Režisér se ptal, jestli nemá závratě, na to mu prý Prachař odpověděl, že se to uvidí při natáčení a po vzoru filmových velikánů (Moore, Belmondo) se vrhl na kaskadéřinu. Scénu natáčeli celou noc a herec musel lézt nahoru asi 10x. Byl při ní přivázaný na laně a na konci už nemohl. (Tonula)
  • Když zpíval Richard (Jakub Prachař) pro Elišku (Ester Geislerová) „Lékořici“, měl ji zazpívat trochu falešně. Prachař však zpíval tak falešně, že rozesmával celý štáb i herce a ti scénu opakovaně pokazili. (Tonula)
  • Potkanů hrálo ve filmu víc, protože každý uměl něco jiného. Jeden šplhal nahoru, druhý dolů, další uměl zahrát mrtvého. (Tonula)
  • Jakub Prachař chtěl mít jako zvířecího miláčka původně slepici, ale protože se dá těžko ochočit, zůstalo u potkana Richarda III. (Tonula)
  • Při scéně v baru se vedle Elišky (Ester Geislerová) líbá pár mladých lidí. Scénu museli několikrát opakovat. Oba mladí hráli tak náruživě, že měli velký problém odehrát svou scénu bez smíchu. (Tonula)
  • Karel Janák nutil Ester běhat po dostihovém závodišti a chtěl, aby s ostatnými přeběhla Taxisův příkop během Malé Pardubické. Točili scénu přímo v den, kdy se skutečný závod konal. (ČSFD)
  • Na otázku, jestli někdy využila seznamku Ester Geislerová, odpověděla: „Ano, právě kvůli filmu LOVEní. Stáhla jsem si Tinder, ale vydržela jsem s tím asi jen dva dny. Vůbec mi to nesedí. Dala jsem si tam fotku s polštářem pod trikem, abych vypadala těhotná a jeden ze dvou kontaktů mi napsal, že už se asi seznamovat nepotřebuju.“ [Zdroj: Extra.cz] (Duoscop)
  • Film šel do kin se sloganem „Hledá se láska, Zn. Spěchá“. (ČSFD)
  • Film je kompletně natočený v Pardubicích. Točilo se od 2. října do 1. listopadu 2018. (Duoscop)
  • Postavu Pati (Evelyn) dostala pôvodne ponuku hrať Petra Polnišová. Herečka na ponuku kývla a už sa na postavu pripravovala, ale na poslednú chvíľu sa jej skomplikovali plány a tak Karel Janák obsadil Evelyn, s ktorou už mal pozitívnu skúsenosť z natáčania filmu Cuky Luky (2017). (matthew.17)

Reklama

Reklama