Reklama

Reklama

Nejhlubší tajemství vesmíru

(TV film)
  • USA The Universe's Greatest Hits
USA, 2015, 86 min

Režie:

Joel Pincosy

Obsahy(1)

Vesmír je plný záhad a tajemství. Je jen na nás, lidech, abychom je poznali... Nová generace průzkumníků zachycuje první ohromující záběry mimozemských světů za hranicemi našeho vesmíru. Díky všemu, co zjišťujeme na základě těchto fascinujících snímků, se mění způsob, jakým nahlížíme na naše vlastní místo v kosmu. Ale tyto neuvěřitelné záběry odhalují mnohem víc než dechberoucí pohledy – zároveň vrhají světlo na původ života nejen na Zemi, ale možná i v celé sluneční soustavě. Ať už se díváme na podivný vybuchující měsíc obíhající kolem planety Saturn, asteroid na kolizním kurzu se Zemí nebo samotnou naši sousedku, rudou planetu Mars, vědci jsou dnes blíže než kdykoli předtím k odhalení v celovečerním snímku Nejhlubší tajemství vesmíru. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Přehled vesmírných projektů se spoustou krásných obrázků objektů naší sluneční soustavy. Pro fandy univerza nic zásadně nového. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Síce zopár pekných záberov, no celé je to koncipované príliš vedecky a prakticky žiadne nové informácie sa nedozviete.. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama