Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zprávy, jaké jste ještě neviděli, s moderátorem, který by si na televizních obrazovkách ani neškrtl. Známý komentátor a stand-up komik Luděk Staněk v seriózním zpravodajském studiu zcela neseriózním způsobem komentuje aktuální dění z domova. Ze světa. Ze sportu. A taky z počasí. Možná bude i blbec na konec. (MALL.TV)

Recenze (37)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Zavilý SS eMák Jindřich Šídlo je vskutku příkladný soudruh, na nějž může být strana i vláda právem hrdá! Nebojí se kráčet vstříc světlým zítřkům korporátního komunismu a se zanícenou oddaností člena Ústředního výboru dělnické fronty Rudého seznamu předkládá pracujícím nezkreslené, z kontextu nevytržené a zcela, ale opravdu zcela objektivní informace o dění kolem nás, prodchnuté nesmírně vkusným, jen jemně kousavým a místy i decentně košilatým satirickým tumorem pro všechny ty tolik upřímně altruistické a páteřní absolventy FFUK, ubohé, léty pogromů a genocid sužované řitní a jiné psance této země, chudinky mentálně znásilňované, ovšem jinak přesilné a uvědomělé muženy, nejzářivější stranické kádry a čerstvě probuzené smíšky jednotné národní fronty. A touto leninolibou činností bez bázně a hany nastavuje zrcadlo všem těm odporným antimarxistickým živlům, zlovolným rozvracečům republiky, mrzkým vlastizrádcům, slizkým dezolátům a jiným supů, vran hejnům kroužícím, jímž nesobecky ukazuje, jak ohavnou hnilobou a hnisavým vředem na jinak zářném štítu České bolševické republiky, Evropské utopie i samotných Spojených soudruhů korporátních vlastně jsou!!! Tudíž mi to na tomto místě kompulzivně nedá, a prostě musím radostně zvolat „Se soudruhem Šídlem na věčné časy a nikdy jinak!!!“ a „Zaplaťengels za soudruha Šídla!!!“. S takto příkladně angažovanými a oddanými kádry nakonec s dělníky, chciválky a zoláty ruku v ruce ty prapory revoluce záhy po celé zemi opravdu rozvinem!!! A opravdu ne, vážení soudruzi, náš milý soudruh Šídlo není ani trochu prostitut a nečiní tak z touhy po seberealizaci či mediální pozornosti, nýbrž z čirého přesvědčení a bezbřehé oddanosti světospásným myšlenkám největších socialistických müslitelů, a nikdy, ale zásadně nikdy nepřevléká kabát a nezpívá písně svých chlebodárců, neboť je celoživotně veden pevným a neměnným morálním imperativem. S takto ukotveným kompasem by si zasloužil nesmrtelný piedestal nejen na Rudém seznamu a v jeho domovském levoruce hajlujícím Despektu, nýbrž také v dalších zcela nestranných a objektivních zářných baštách závislé žurnalistiky, jakými bezesporu jsou BolševickáPakáž24, I(diotský)-rozhlas, Vytřiprdelník N či A2Ass. Dozajista by se i tam hladce integroval a naprosto korektně zapadl! *** Ups, tak pardon, tohle vlastně není profil Šťastného meziprdelí Jindřicha Šídla. Takže si jen v textu místo něj dosaďte jiného ultratrapného, zamindrákovaného, uřvaného a krpatého bolšozmrda a zarytého bojovníka za nesvobodu slova - Luďka Staňka. Oni jsou totiž v žoldu té největší korporátně placené manipulativní a dezinformační žumpy našich lůzrů a hnojů de fuckto jako bratři v rudém triku, jeden za pět rudých c(í/y)pů, druhý za sedm bez dvou. Prostě další Kokoti na neděli v produkci neomarxistických kokotů. Bijte je a na množství nehleďte, soudruzi! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Minulý týden nebyl poslanec Volný jediná bílá, agresivní a otravná věc v České republice." Cynický humor Luďka Staňka je mi hodně blízký, ale jeho Události bohužel ani nepředstírají nějakou vyváženost. Prostě si vybral politické strany a jednotlivce, které nemá rád a zvesela do nich kope. Já netvrdím, že si to nezaslouží, ale jsem přesvědčený o tom, že vhodní idioti k nakopání by se našli na všech stranách politického spektra. Pokud si toho moderátor někdy všimne, tak hvězdu přihodím. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Vůbec tomu nerozumím - Luděk Staněk tu nonstop působí jako unavený starý pán, který je okolnostmi donucený tohle dělat, i když hodně nechce, což přitom podle všeho vůbec není pravda - Staněk stojí v Mallu v čele "humoru" a tenhle pořad tedy musel sám vymyslet a svou autoritou zaštítit - takže je třeba čelit bizarní realitě, že tohle je pro něj vrchol humoru? Každopádně se tu dlouhé minuty vlečou, každý vtip je natažený na dvojnásobnou délku, přičemž většinou jde o variace na notoricky známé memy, které o událostech obíhaly na Facebooku. Doplněné perličkami jako šedesátivteřinové neironické vysvětlování dadaismu. Tempo nula, originalita mínus pět. "Nedokážu vyslovit islandská jména hahahahahahaha. Ten jste ještě neslyšeli!" Ze sledování těhle Událostí člověka buď přepadne deprese, nebo usne, každopádně to je nesmírně smutná a unavená podívaná. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Podle mě je tady málo nadšených ohlasů. Luděk Staněk naplňuje můj život několik posledních let a vnímám ho jako svého platonického nejlepšího kamaráda. Díky němu jsem se mohl ujistit o tom, že přestat sledovat televizi byl dobrý nápad, a díky jeho Událostem už není potřeba sledovat události jiné. Je to český Ricky Gervais a John Oliver v jednom a občas si říkám, že je lepší než oni. Nevěřil jsem jeho plánu dělat Události každý den, on to ale dokázal a dokonce ještě přidává. Dá to rozum, hypotéka se sama nezaplatí, ale i tak respekt. Stejně tak doporučuji jeho podcast s Milošem Čermákem, a to i zpětně. Doufám, že mu ještě dlouho nevyschne slina. Což mi připomíná, že mi poslední dva díly utekly, tak jdu na ně! ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"Jestliže nám může Zeman nadávat do zkrachovalců a neschopnejch kreténů, můžu mu já tedy nadávat do arogantních čuráků?" ____ Pikantní dávka nekompromisního cynismu a politicky nekorektního mámvpičismu. Luďka sleduju již dlouhodobě, a krom tohoto pořadu můžu určitě doporučit i jeho podcast 'Čermák Staněk comedy'. Lůďa je prostě sympoš nad svato. ()

PP66 

všechny recenze uživatele

Luděk Staněk a jeho tým se nebojí vtipně, drsně ale na dřeň glosovat to místní panoptikum politických herců ()

William_ odpad!

všechny recenze uživatele

Když dáte mediální prostor tupému křupanovi co si o sobě myslí že je vtipný, dopadne to asi takto. Upřímně se divím těm lidem, co ho sledují dobrovolně. ()

mcleod 

všechny recenze uživatele

Tak tímto fórem mě Luděk Staněk naprosto odrovnal https://www.mall.tv/udalosti-ludka-stanka/babis-osobne-mluvil-se-vcelami-repku-zboznuji?t=160.6 :-D Pořad je postavený na výborném sarkastickém humoru moderátora, který mi přesně sedí a který je mi hodně vlastní. Teda až na ten příšerně laciný protibrněnský (či protiostravský, protimoravský, protivenkovský, zkrátka proti-mimopražský) humor, který to docela ubíjí... z Brna nejsem, bydlím v Praze, ale stále lomím rukama nad tím, proč si většina Pražáků nedokáže vymyslet něco aspoň lehce sofistikovanějšího, než že v Brně nemají elektřinu, vodovod a metro, ach jo :-) Reakce na podobně laděný humor mířící opačným směrem radši ani nebudu komentovat :-D Ale naštěstí to zbytek Událostí zachraňuje... a je fajn, že se poslední dobou (nejen tímto pořadem) ukazuje, že i po skončení legendární České sody je u nás dobrý politický humor stále ještě doma. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Panu Staňkovi se nedá upřít pracovitost (jenom vyřídilka to být nemůže, tohle chce nejdřív papír). Občas je to i vážně vtipný. Většinou je ale ten humor zlej a plnej podpásovek a já bych nechtěl být tím, do koho se rozhodl strefovat. ()

Ukko 

všechny recenze uživatele

Luďa to sice poslední dobou trochu přehání, ale i tak tvrdím, že každá doba potřebuje vzdělaného satyrika, který umí zatnout do živého. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Když pan Staněk "sledoval" televizi, abychom my už nemuseli, tak jsem se hoódně nasmála. Když začal "sledovat" a bohužel i komentovat politické a jiné události, které rozechvívají naši malou českomoravskou kotlinu, tak už jsme místy spíše hoódně plakala. Někdy od smíchu, jindy ze zoufalství. Ne vážně, jeho glosy jsou vtipné, občas trefné. Co mi ale opravdu vadí, je značná neobjektivnost a jednostrannost. Prostě té partaji které fandí, lecos odpustí, zatímco na ostatních nenechá niť suchou. To stejné platí pro jednotlivé osoby. Pokud jeho Události divák sleduje pravidelně, nelze si toho nevšimnout. Díky tomu, některé bonmoty pana Staňka jsou stejně "padlé na hlavu" jako ty, co ke konci své kariéry trousil jeho neoblíbený prezident pan Miloš Zeman. Objektivita jeho narativních komentářů si nezadá s objektivním nadhledem pana Babiše a některé vtípky už jsou opravdu moc. Dříve patřil tento pořad mezi mé oblíbené, ale díky všem výše uvedeným důvodům ( a to se ani nezmiňuji o klesající úrovni vyjadřování, což je zřejmě důsledek toho, že pořad Události Luďka Staňka je určen převážně cílové skupině, co vše potřebuje sdělit polopaticky a ideálně i jistou dávkou ostřejších výrazů), na něj již delší dobu kašlu. ()

Lucas87 odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou za týden se dalo na vepříka podívat, ale vidět to každý den? Sorry jako!...ale ten Mall TV měl naději být něco lepšího jako Stream.cz, takže akorát ten Gebrian to tam drží nad vodou a to je důvod proč tam zajít. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

"My sledujeme co se děje aby vy jste už nemuseli." Primitivní zábava s nechutným moderátorem. Ten mluví a tváří se jako postižený retard a myslí si, že jeho ironický humor je neskonale vtipný. Opravdu není, ty vyžrané prase! Do fabriky k pásu s tebou! 0/10 ()

cdome.82 

všechny recenze uživatele

Staněk na internetech začínal na iDnes a postupně se dostával dál - asi to není celý vždycky boží, ale je to pořád fajn. Jasně, že to není vyvážený, ale tak jsme ve standupově/late night formátu - John Oliver nebo Jidřich Šídlo (z českých luhů a hájů) si na nějakou vyváženost taky nehrajou, tohle není nedělní televizní diskuze. Je ovšem pravdou, že Staněk hodně vykrádá internety, leč - osobně mu to dokážu odpustit, alespoň vykrádá tu lepší polovinu iternetů :) ()

The Graduate 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle mě dost baví. :-) Luděk Staněk velice zdařile glosuje události všedního dne, "abychom my už nemuseli", a jeho poloha sarkastického a věčně otráveného kritika současné politické (toho času covidové) scény mi osobně hodně sedí a Luďkovi ji prostě věřím. Nejde o nějakou snahu o humor za každou cenu, spíš velmi odlehčené hodnocení nejnovějšího dění, které mnohdy způsobí spíš kyselé pousmání, to ovšem vůbec nevadí, některé hlášky a fotomontáže jsou navíc naprosto dokonalé. Oceňuju i určité zažité tradice typu "nad dopisy diváků" a zasílání diváckých koláží a "running jokes" jako je zhasínání. :-) Nepopírám, že kvalita jednotlivých gagů i dílů jako takových občas není úplně 100%, ale na solidní 4* to pořád bohatě stačí. ()

knihovna odpad!

všechny recenze uživatele

Je to opravdu trapné. Jen mě tak napadlo, že kdyby se Staněk zkřížil s tím jelitem, co uvádí Kokoty na neděli, mohl by vzniknout nový živočišný druh, proti nemuž by byl Blboun nejaný velmi inteligentní zvíře. ()

Reklama

Reklama