Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesionální sport. Prostředí dostatečně mediálně pokryté… Vážně? Ne tak docela. Bez frází nabízí jiný úhel pohledu, ten zákulisní, který se na odiv nevystavuje. Psal se říjen roku 2016, když hokejisté Radim Vrbata a Jakub Koreis a sportovní novinář František Suchan spustili unikátní sportovní projekt. Web, na kterém vrcholoví sportovci dostávají prostor říct vše tak, jak to cítí. K dnešnímu dni tuto možnost využilo přes 130 z nich a další na svou chvíli teprve čekají. Píše se rok 2018 a Bez frází má před sebou další výzvu – video. (MALL.TV)

(více)

Recenze (5)

Céčko 

všechny recenze uživatele

Jako hokejový fanoušek říkám, že je to celkem nuda, byť bych měl být širší cílovka (ta užší asi budou fans Sparty). Možná je to krátkostí dílů, kvůli které nestihnete být vtáhnuti do děje, možná je to špatným scénářem, nevím, ale když to třeba srovnám s All or Nothing: Manchester City, který vzniklo taky letos, tak je rozdíl propastný. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Nie som fanúšik Sparty, ale MMA a rozhovor s Jiřím Procházkou bol veľmi dobrý, akoby s ním moderátor súznil na jednej úrovni. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Výborný projekt a koncept, ktorý nás berie priamo do kuchyne tohto diania. Naviac ako fanda Sparty pre túto skupinu veľké plus. Díky ! ()

Reklama

Reklama