Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál, který se odehrává v osmnáctém století během koloniální éry Nizozemské východní Indie, zachycuje příběh skupiny nesourodých jedinců, kteří vedou vzpouru proti brutálnímu guvernérovi a náhle získají pod svá křídla holandské posádkové město s názvem Grisse. Příběhy se točí kolem řady postav pocházejících z nejrůznějších prostředí, které spojí své síly, aby se vymanily z pout nemilosrdné krutovlády. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

trickmaster 

všechny recenze uživatele

Konecne neco, co ma koule! Roli vtbourence hraje zena, coz ja rad. Vzdy jsem mel radeji povstalkyne a bojovnice nez muskulaturne vypracovany chlapky. Snimek zasazeny do indicke kultury a vzpoure proti holandskym vojakum, kteri je utlacuji, zabijeji a znasilnuji je velice pekne a dramaticky zrezirovan. Pilot je super. Trochu me vadi vseobecna anglictina i mezi domorodci, ale da se zvyknout. Jsem zvedavy na pokracovani. Zatim jde shlednout jen prvni tri dily...doufam, ze to pojede v podobnym tempu. Za me super! 😉 ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Pilot je spíš pocta Sandokanovi, než Tarantinovi, jak tvůrci slibovali. Trochu naivní, úplně mi jako nesedl ten anglický dabing úplně všech (resp. předpokládám, že to je dabing), i když HBO asi holt titulky nevede. Bohužel ale úplně nejhorší je choreografie a střih bojů, kde jsem čekal, že to bude špička, takže zatím velké zklamání... :-( ()

Reklama

Galerie (64)

Reklama

Reklama