Reklama

Reklama

Vítej doma

  • USA Welcome Home (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jeden pár tráví víkend v najatém prázdninovém domě na italském venkově ve snaze dát do pořádku svůj vztah, ale brzy se stanou obětmi hrozivých plánů pana domácího. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Thriller? To jako vážně? Neustále se sprchující Emily, pro diváka asi jediná kladná věc na celém filmu. Scénář naprosto tristní, dialogy stupidní. Intenzivní nuda bez špetky nápadu či alespoň náznaku kvalitního děje nebo nějaké atmosféry. Vše je podtrženo absolutně nesmyslnými a hloupými scénami. Ztráta času, rozhodně nedoporučuji. 0/10. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film (alebo keď chcete pán režisér), ktorý si myslí, že príbeh sa predá s krásnou a neodolateľnou E. Ratajkowski. Snaží sa to byť „kríza vo vzťahu mladého páru“ založený thriller, ale celý film zobrazuje len povrch a nejde hlbšie do „života“ (charakteru) jednotlivých postáv. R. Scamarcio vo filme vypadá ako ozajstný zloduch (tie oči s mimikou sú nadpriemerné). P.S.: Ale jedna vec je pravda. Emily má fakt parádnu postavu. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Mladý pár prožívá vztahovou krizi jelikož ona mu byla nevěrná na firemním večírku s chlápkem co ho pořádal. Pronajmou si teda v Itálii barák ve kterém jich ,ale někdo sleduje. Taková americká verze Důvěrného Nepřítele jen místo inteligentního baráku zde máme obyčejný a místo počítače sledujícího lidi zde máme souseda sledujícího lidi. Film je strašně předvidatelný jelikož zde hraje zhruba 7 herců a pro film jsou důležití tak maximálně 4 tak, že si i totální trotl vydedukuje kdo to asi dělá tím pádem padá i napětí a hororové to už vůbec není a jediné co se tam dá pochválit je závěrečná scéna se špehováním (na druhou stranu podobná scéna byla už například v The Den nebo v Únikové Hře 2019) . 40 procent za film ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Emily podvedla Aarona a tak ji Aaron za odměnu zabookuje týdenní dovolenou v italský vile za 600 dolarů na noc (!), kde ji hodlá požádat o ruku (!). Bohužel barák je přemrdaný kamerama, za kterýma mrská šulínka voslizlý makarón z JOHNa WICKa 2, jenž na Aarona ve sklepě narafičil středověký porno, aby v něm probudil touhy po trojce. Chuděra Emilka si jde ráno zaběhat, aby si udržela svých 50 kilo i s postelí, ale jelikož je slabá jak její vlastní stolice, na cestě upadne a odře si své modelkokurevské koleno. Čirou náhodou ale kolem ní projíždí italská mánička, co ji pomůže. Emilka je tak uhraněna ztepilým pohledem cikána, že háže jeden lacině kurví pohled za druhym... Jak to asi může dopadnout? Typický rádoby thriller, jichž se v 90. letech točily stovky. V každym záběru předvídatelný, ani už tu nahotu v dnešní zaprdlý době čekat nemůžete, o potenciální trojce ani nemluvě. Ale u snídaně, při práci z domu se to dá přežít. ()

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Nádherné prostředí italského venkova, vinice, kam se podíváš, úžasná vilka a v ní Emily Ratajkowski se svou luxusní postavičkou. Ráda by si tam vyžehlila svou nevěru, ale Aaron ne a ne zapomenout. Flashbacky na moment, kdy Emilu viděl dovádět s jiným, chudáka trápí, kudy chodí. Ani usmiřovací sex se moc nedaří. Když se na scéně objeví italský hřebeček Riccardo Scamarcio, Emily to zase pohnojí a je až příliš přátelská, hlavně tedy na Aaronův vkus. On však začne mít podezření, že Riccardo nebude jen kamarádský soused. Riccardo má totiž zálibu ve šmírování návštěvníků vily, která má zabudované skryté kamery snad i pod WC prkýnkem. Páreček se tak ocitne v nebezpečí a dojde i na boj o holý život. Líbilo se mi a bavilo mě to, možná to bylo i mou milovanou Itálií, ale tři hvězdy by byly moc málo. 4/5. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama