Reklama

Reklama

Vítej doma

  • USA Welcome Home (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jeden pár tráví víkend v najatém prázdninovém domě na italském venkově ve snaze dát do pořádku svůj vztah, ale brzy se stanou obětmi hrozivých plánů pana domácího. (Filmbox)

Recenze (23)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hrozně slabý, atmosféra totálně mimo, nevěrná přítelkyně malá odvážná, pohledy na skryté kamery téměř nic. Co se týče přítele tak totálně se do filmu nehodil, no a nás úchyl soused byl hodně slabý. Kamera ke konci totálně mimo pochopení, scéna skoro sexu souseda totálně mimo, prostě to celé posraly. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný náhodou! Představte si všecky italský zamilovaný dramata z posledních let, obraťte je komplet vzhůru nohama, přidejte nahatou Emily Ratajkowski, vykulenýho týpka z Breaking Bad a nečekanej závěr, a to je zhruba tenhle film. Rozhodně jsem nijak netrpěl. [Netflix] ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec zlé, zlý je akorát výskyt kravky ER, nevím, komu se ta ludra může líbit.?! Ostatní hrají své role tak, jak mají, ale ta holka, že umí používat spodek a je furt někde vidět, znamená kariéru v Hollywoodu? Asi se tam nic nezměnilo a jde to jen k horšímu...! ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Cassie (Emily Ratajkowski) a Bryan (Aaron Paul) se snaží urovnat krizi ve vztahu týdenním pobytem v Itálii v překrásném domě na samotě, ale není jim přáno, protože jejich soukromí naruší Federico (Riccardo Scamarcio)... Riccardo Scamarcio je nesympatický od první chvíle, kdy se objeví na scéně. Emily Ratajkowski bojuje o přízeň mužských diváků svými ženskými přednostmi. Z příběhu se dalo vytěžit mnohem více a poslední dvě minuty byly tak nějak navíc. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Emily Ratajkowski ukáže (málem) odhalené kozy, zadek v kalhotkách a nějaký ten kopulační pohyb. A režisérovi to zřejmě stačí. Splnil si svůj vlhký sen, kdy by se mohl skvěle uplatnit coby režisér soft porna. Jenže tenhle thriller není jen o erotice, má i thrillerovou zápletku, sice neoriginální, okoukanou, provařenou, ovšem pořád je to zápletka. Americký milenecký pár hodlá restartovat svůj vztah nahlodaný nevěrou z partnerčiny strany. Týdenní pobyt na italském venkově jejich napruženým genitáliím udělá jistě moc dobře. Majitelem pronajímané rezidence je ale chlípný Makaron, kterému dělá hezky, když se v útrobách domu promenáduje spoře oděná ženština, neb prostory jsou prošpikované skrytými kamerami. Celý film je vlastně čekáním na napínavou konfrontaci s nekalým protějškem, kterému trvá neúměrně dlouho se záškodnicky projevit. Emily Ratajkowski, Aaron Paul a jejich protivník Ricardo Scamarcio mají snahu být zajímaví, jenže scénář televizního specialisty Davida Levinsona nenabízí téměř žádný vzruch, až na občasnou reklamu na lepé křivky a na nich dokonale sedící spodní prádlo. A režisér George Ratliff zvolil uspávací tempo, víceméně rutinní přístup, kdy se ani v samotném finále do toho až tak moc neopřel. Za celý film se tedy toho moc nestane. Narušený chlapík je voyeur, ohavný manipulátor, tradičně si o sobě vymýšlí, aby dvojici dostal, kde ji potřebuje mít. Čekal jsem, jakým způsobem se prezentuje finální část, která toho rovněž moc nepředvedla. Film to dotáhl na ucházející známky hlavně díky obsazení, náznakům napětí a pokusům probudit libido. 6/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi čitateľné a silne naivné dielo. Jasne stanovený zloduch, jeden hlúpy priateľ a ešte hlúpejšia priateľka, ktorá nerozozná chlpatú ruku od teplo oholenej. Lenže robiť z instagramovej děvky herečku je nebezpečné pri samotnej definícii herečka. Hoci v minulom storočí boli za čias Hepburnových, Heyworthovej a podobných kotletách aspoň nejaké pokusy urobiť z hereckého povolania synonymum dámy, dnešné herečky majú zjavne z gramatiky samé päťky, pretože pre ne herečka zjavne znamená "dá mi". Taká Ratajkowski vlastne ani nikdy nič nehrala. Robí len to jediné čo vie - prostituuje. Naposledy vyhlásila silné ťaženie za feminizmus tým, že si neoholila podpažie. Akože čo? Koho toto zaujíma? Pre mňa, za mňa nech tam má aj dredy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Voyeristická rutina, která nenadchne a už vůbec nepřekvapí, ale ani neurazí. Jako klady beru Emilku, na kterou se vzdor hereckým limitům kouká dobře a v roli záporáka pobavil Scamarcio, jehož charisma ale Ratliff nedokázal úplně využít. Jednoznačným záporem je hlavní hrdina, který je na pěst od začátku do konce a ani spatlaný závěr si tvůrci do rámečku nedají. Každopádně jednou se na to mrknout dá. 50% ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Emily podvedla Aarona a tak ji Aaron za odměnu zabookuje týdenní dovolenou v italský vile za 600 dolarů na noc (!), kde ji hodlá požádat o ruku (!). Bohužel barák je přemrdaný kamerama, za kterýma mrská šulínka voslizlý makarón z JOHNa WICKa 2, jenž na Aarona ve sklepě narafičil středověký porno, aby v něm probudil touhy po trojce. Chuděra Emilka si jde ráno zaběhat, aby si udržela svých 50 kilo i s postelí, ale jelikož je slabá jak její vlastní stolice, na cestě upadne a odře si své modelkokurevské koleno. Čirou náhodou ale kolem ní projíždí italská mánička, co ji pomůže. Emilka je tak uhraněna ztepilým pohledem cikána, že háže jeden lacině kurví pohled za druhym... Jak to asi může dopadnout? Typický rádoby thriller, jichž se v 90. letech točily stovky. V každym záběru předvídatelný, ani už tu nahotu v dnešní zaprdlý době čekat nemůžete, o potenciální trojce ani nemluvě. Ale u snídaně, při práci z domu se to dá přežít. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Ostudně nevyužitý prostředí, legrační Scamarcio a scénář, kterej si v pohodě dává i Janákův Důvěrný Nepřítel. Jako film, ve kterým se Emily Ratajkowski asi osmnáctkrát sprchuje, to ale všechno vlastně dokážu vzít na milost. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tento film má len jedno plus. Stále sa sprchujúcu Ratajkowski, alebo Ratajkowski spodnom prádle. Inak je to len vývar asi ďalších dvoch filmov, bez ambície byť niečim odlišný. 1 z 5 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Mladý pár prožívá vztahovou krizi jelikož ona mu byla nevěrná na firemním večírku s chlápkem co ho pořádal. Pronajmou si teda v Itálii barák ve kterém jich ,ale někdo sleduje. Taková americká verze Důvěrného Nepřítele jen místo inteligentního baráku zde máme obyčejný a místo počítače sledujícího lidi zde máme souseda sledujícího lidi. Film je strašně předvidatelný jelikož zde hraje zhruba 7 herců a pro film jsou důležití tak maximálně 4 tak, že si i totální trotl vydedukuje kdo to asi dělá tím pádem padá i napětí a hororové to už vůbec není a jediné co se tam dá pochválit je závěrečná scéna se špehováním (na druhou stranu podobná scéna byla už například v The Den nebo v Únikové Hře 2019) . 40 procent za film ()

Jayem 

všechny recenze uživatele

Príbeh bol už spracovaný x-krát predtým a ďaleko lepšie. A keď tam už bola Emily a ani poriadne nič neukázala, nemá zmysel nato pozerať. ()

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Nádherné prostředí italského venkova, vinice, kam se podíváš, úžasná vilka a v ní Emily Ratajkowski se svou luxusní postavičkou. Ráda by si tam vyžehlila svou nevěru, ale Aaron ne a ne zapomenout. Flashbacky na moment, kdy Emilu viděl dovádět s jiným, chudáka trápí, kudy chodí. Ani usmiřovací sex se moc nedaří. Když se na scéně objeví italský hřebeček Riccardo Scamarcio, Emily to zase pohnojí a je až příliš přátelská, hlavně tedy na Aaronův vkus. On však začne mít podezření, že Riccardo nebude jen kamarádský soused. Riccardo má totiž zálibu ve šmírování návštěvníků vily, která má zabudované skryté kamery snad i pod WC prkýnkem. Páreček se tak ocitne v nebezpečí a dojde i na boj o holý život. Líbilo se mi a bavilo mě to, možná to bylo i mou milovanou Itálií, ale tři hvězdy by byly moc málo. 4/5. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film (alebo keď chcete pán režisér), ktorý si myslí, že príbeh sa predá s krásnou a neodolateľnou E. Ratajkowski. Snaží sa to byť „kríza vo vzťahu mladého páru“ založený thriller, ale celý film zobrazuje len povrch a nejde hlbšie do „života“ (charakteru) jednotlivých postáv. R. Scamarcio vo filme vypadá ako ozajstný zloduch (tie oči s mimikou sú nadpriemerné). P.S.: Ale jedna vec je pravda. Emily má fakt parádnu postavu. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Thriller? To jako vážně? Neustále se sprchující Emily, pro diváka asi jediná kladná věc na celém filmu. Scénář naprosto tristní, dialogy stupidní. Intenzivní nuda bez špetky nápadu či alespoň náznaku kvalitního děje nebo nějaké atmosféry. Vše je podtrženo absolutně nesmyslnými a hloupými scénami. Ztráta času, rozhodně nedoporučuji. 0/10. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Jedna * za vinice, krajinu a pár křivolakých uliček. Protože jinak to byl velkej výblitek a především obrovská nuda. Něco se začalo dít až pár minut před koncem, a to už tu nudu předtím nezachránilo. ()

Reklama

Reklama