Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kamu se vydává do jedné z nejnebezpečnějších zemí, aby zažila pořádné dobrodružství plné divokých chutí a barev! Kuchařka Kamu procestuje jižní část Mexika, pozná místní kulturu a zákulisí restaurací, trhů, pouličních stánků, farem a dalších rozmanitých forem mexického stravování. Mexická kuchyně je Kamile velmi blízká –mezi Vietnamem a Mexikem vidí z kulinářského hlediska řadu podobností – mexická kuchyně využívá stejné ingredience a množství bylinek – avšak liší se způsobem zpracování, zvyky a kulturou. V rozsáhlejší první části každého dílu divák spolu s Kamu pozná místní zvyky, tradice, chutě a charakter Mexičanů. Druhá část přiblíží divákům mexickou kulturu v Čechách, kdy Kamu navštíví místní rodiny a restaurace a společně uvaří v českých podmínkách tradiční pokrmy. Celý díl je doplněn Kamiliným komentářem s autentickými vstupy z Mexika. (Česká televize)

(více)

Reklama

Reklama