Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nakul (Ayushmann Khurrana) uvažuje o svatbě se svou přítelkyní Renee (Sanya Malhotra), když mu jeho svérázný a autoritativní otec Jeetender (Gajraj Rao) připraví nečekané překvapení. Ačkoliv se už blíží důchodovému věku, přivede svou manželku a Nakulovu matku Priyamvadu (Neena Gupta) do jiného stavu. Těhotenství ženy ve středním věku vzbudí velký rozruch v rodině i v sousedství. Lidé si ze starších manželů dělají legraci a pomlouvají je, příbuzní se za ně stydí a ani Nakul se s nenadálou situací nedokáže vyrovnat. (rikitiki)

(více)

Recenze (5)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě rozčilovalo, že se dělá humor ze situací, které mně humorné nepřijdou. Celá rodina s výjimkou matky byla na ránu, protože proč se stydět anebo si dělat legraci z těhotenství? Místo, aby se starali o tu ženu a jak jí je. Zejména žlučovitá babička by si zasloužila vyhodit na mráz a ponechat tam. Když se situace uklidnila a začalo se více řešit, že přece jenom jsou rodina a měli by držet při sobě – typické, že je semkly útoky zvenčí – tak mě snímek bavil o dost víc. SHRNUTÍ: Když pánbůh dopustí, i motyka spustí. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ayushmann Khurrana sa mi začína ako herec páčiť. Je prirodzený. Hrá v zaujímavých projektoch a bez tej pompéznosti, ktorá je typická pre veľké Bollywoodské filmy. Pôsobí ako človek z ľudu. Samozrejme, ťažko od neho čakať široké herecké spektrum, ale to čo hrá je v mantineloch žánru na veľkej úrovni. Hlavne ak mu sekundujú také krásky ako je Sanya Malhorta( Wow). Príbeh, ktorý nám ukazuje fungovanie strednej vrstvy v New Dehli. Má to vtipné momenty, aj momenty, ktoré zahrejú a potešia dušu. Čo už. Indom tie hodnotové filmy idú. A ich pátos je pre mňa stráviteľnejší. Za mňa spokojnosť. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Veľká škoda, že tento film bol ladený ako komédia, čo tomu vôbec neprispelo na celkovom dojme. Z tohto by bola vynikajúca dráma, lebo ono je to v podstate relatívne vážna téma. Tá snaha robiť z toho za každú cenu komédiu výrazne potlačilo kvalitu. Prvá polka filmu bola taká slabšia, ale ako náhle si Nakul vstúpil do svedomia, tak sa z toho stala vcelku vydarená záležitosť. Hlavne to posolstvo, ktoré reprezentuje zmena postoju samotného Nakula, je napokon taký "zlatý klinec programu". Takže napriek slabšiemu začiatku a tej komediálnej teatrálnosti je to v súčte akurát tak na 3*. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý film o tom, aké starosti prinesie mladému mužovi zrelému na ženenie a vlastné deti správa, že jeho rodičia vo svojom veku privedú na svet jeho malého súrodenca. Film je vtipným a zároveň vážnym zamyslením nad prístupom spoločnosti k danej téme. ()

Boby93 

všechny recenze uživatele

Jednoduše dokonalé! Zřejmě žádný jiný asijský film si mě takto nezískal, skvěle jsem u této indické komedie bavil a po nedávném shlédnutí Andhadhun (další letošní bravurní indický počin, kde hlavní roli zahrál stejně jako zde vynikající A. Khurrana) boří indická tvorba mé "mýty" o totálních blbinách z této zemi. Doporučuji! 100% ()

Reklama

Reklama