Reklama

Reklama

Křeč

(festivalový název)
  • USA The Fits (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jedenáctiletá Toni si chodí zaboxovat se svým bratrem, touží se ale stát členkou semknutého kolektivu, který ve vedlejší tělocvičně driluje moderní tanec. Sen se jí splní, když však dívky začínají propadat podivným příznakům skupinové psychózy, je jen na ní, zda dokáže odejít. (MFF Karlovy Vary)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (5)

Simbo 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, částečně předvídatelný závěr, ale o mnoho více ve filmu není. 71 minut je pro snímek takového obsahu stále ještě dlouhá stopáž. KVIFF16. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Snaživý, místy poutavý, ale nikam nedotažený debut o stádovitosti a zápolení s dospívajícím tělem. #kviff2016 ()

Allcinna 

všechny recenze uživatele

Něco tam chybělo, jinak to byl jistě zajímavý pokus se sympatickým hereckým obsazením a příjemným výběrem tématu. Z toho začátku by se mohlo vyklubat daleko víc, leč - nevyklubalo. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Timeline: Natáčení probíhalo v Cincinnati s rozpočtem okolo 160 000 dolarů. Drama debutantky Anny Rose Holmer mělo premiéru na filmovém festivalu v Benátkách v roce 2015. Film byl dále součástí filmového festivalu Sundance o rok později. Než však festival začal, práva na jeho uvedení do kin zakoupila společnost Oscilloscope Laboratories. Premiéru v kinech si pak film odbyl 3. června 2016 v New Yorku. (Hal_Moore)
  • Ve filmu hraje sutečný dívčí taneční tým, kterému bylo darováno částečné vlastnictví filmových práv. (Hal_Moore)
  • Všem hercům byla dána možnost přidat, upravit nebo odstranit části dialogů. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama