Reklama

Reklama

O 10 let mladší

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 60 min

Režie:

Jana Rezková

Účinkují:

Monika Absolonová (moderátor), Martina Randová (moderátor), Osmany Laffita, Daniela Havlíčková

VOD (1)

Obsahy(1)

Zbrusu nový pořad TV Nova O 10 let mladší představí divákům unikátní proměny dvojic.Nejedná se však o náhodně vybrané dvojice, každou spojuje nějaký vztah. Kamarádi, sourozenci, partneři, spolubydlící nebo i sousedé změní svůj dosavadní život a omládnou o deset let. O dvojice se postará tým špičkových odborníků – např. lékařů estetické medicíny, módních stylistů,výživových poradců a dermatologů. Diváci se mohou těšit na zákulisí náročnějších zákroků z plastické chirurgie či dermatologie. Pořadem bude provázet empatická a talentovaná zpěvačka Monika Absolonová. V každé epizodě mezi sebou budou bojovat dva týmy odborníků a udělají vše pro to, aby svého klienta omladili o co nejvíce let. Reality show O 10 let mladší je plná neuvěřitelných proměn obyčejných lidí. Sledujte příběhy lidí, kteří změní svůj život! (TV Nova)

(více)

Recenze (26)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dávám přednost přirozené kráse, před tou „chirurgickou/plastickou“ a je jedno jestli mi je (bylo/bude) 18 / 30 / nebo 60. Ono je mnohdy lepší když člověk ví, jak jeho protějšek vypadá normálně, než když ze sebe smyje tunu mejkapu a pak se nejeden zhrozí co to je za šeredu, když někomu prasknou nějaké silikony, nebo začne mít zdravotní problémy, protože jeho tělo nepřijmulo prostě „cizí těleso“. Jasně, někomu to pomůže hlavně po psychické stránce (třeba ženám co prodělaly rakovinu prsu) – hodně lidí však z toho má jakousi formu úchylky - ale tenhle pořad nám stejně moc kvalitní podívané nenabídl… ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Opět ostuda! Tvůrci pořadu by se měli podívat, jak vypadá proměna v USA. Mimochodem, tým špičkových odborníků, by sám potřeboval proměnu. Jedna tlustá manda za druhou! Co se týče pořadu, spíše to byla seznamka se zoufalou dvojicí než proměna. A finále? Dědek zůstal dědkem s pomačkaným ksichtem a ženské hádali tolik, kolik ji bylo, tak jakápak proměna? 💩💩💩💩💩 ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Milá Novo, zanedlouho oslavím 100 let své existence a připadám si značně nehezký a opotřebovaný, jinak řečeno šeredný. Tudíž bych tě chtěl poprosit, zda-li bys mě mohla do svého nově vzniklého pořadu vzít přednostně a příslušně mě zkrášlit, chci být zase dvacetiletý, nevadilo by mně státi se i vitálním třicátníkem, přípustný je i lamač srdcí čtyřicátník, nebráním se ani padesátiletému donjuanovi, šedesátiletý charismatik s šedivým vousem i vlasem je též můj sen, sedmdesátiletý atlet na sexuálním kolbišti je moje dávná idyla, osmdesátník se sbírkou ženských trofejí je moje dávná touha a devadesátník s erekcí je pro mě hotový Star Trek. Udělám cokoli, abych se zase mohl usmívat do zrcadla s plným chrupem, prohrábnout si hustou kštici se sebevědomým výrazem reklamního panáka, co spotřebuje šampon po litrech, a bez třiceticentimetrových vrásek kolem očí a úst, bez mimických vrásek, hlubších než je jezero Loch Ness, kam nyní patřím. Obětuji vše proto, aby na mě ze zrcadel a výkladních skříní zase mrkal neodolatelný playboy, který svede vše v ženském rodu. Už nechci déle marnit čas na seznamkách márnice.cz, cákanec.cz, šereďáci.cz, kdy mně stejně nikdo neodpoví. Termín přihlášek jsem nestihl, neboť jsem se utápěl v těžké depresi a klestil jsem si cestu hustým komplexem pavučin v pokoji, ze kterého jsem nevyšel již dvacet let. Novo, Novičko zlatá, jsi moje jediná spása, pokud mě nekontaktuješ a nepřivedeš mě před kamery a do záře reflektorů, můj život nemá cenu a jsem připraven sejít z tohoto světa. Novo, já čekám, tvůj Albert Kvasný, rok výroby 1918, zvláštní znamení - deka přes ksicht, režný pytel přes tělo, dopravím se do studia tajnou podzemní chodbou, kterou jsem za ta léta zbudoval po vzoru filmu Vykoupení z věznice Shawshank, v přenosné kleci pro domácí mazlíčky. 0/10 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Nezdá se mi to moc zábavné, spíš únavné. Ale zároveň poučné , vzdělávací a teskné. Zajímavé je, že hodnocení "odpad" dávají i ženy, u mužů to chápu. Dnes je ten kult mládí že a komu je přes třicet není pro zaměstnavatele už tak atraktivní. Ještě že máme nejmenší nezaměstnanost v Evropě. Ženy to mají těžší. Nedávný výzkum ukázal, že přesně v 35 letech se jim začne prudce měnit kvalita kůže. A v den padesátých narozenin začnou zažívat efekt, že jsou najednou pro muže jakoby neviditelné. Proto se divím, proč mají dnes ženy tak pozdě děti. Před dvaceti lety to ještě bylo v 20-21 letech a na 27 letou se v porodnici chodily zdravotní sestry dívat jako na raritu. Dnes mají děti ve třiceti kvůli profesním tlakům a sestry se chodí dívat jako na raritu na 40 leté těhotné ženy. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Myšlenka pořadu je dobrá. Avšak ti pánové mi připadají moc umělí a omlazení se mi nezdá až takové. V podstatě jim hlavně vyhladí vrásky. Ženám pak změní účes a to samo už o sobě je dost změní. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Jede se podle USA vzoru v českých buranských intencích...já si to užívám :) . 1. díl - No ty vole, jak mi mohl utéci takový skvost 😄! To je furt samá Slavia a člověk ztratí úplně (ne)kulturní přehled. Ona teď jako běží druhá série, ale už hned první díl 2. série je pořádný brutál. Prý no mě to jako štve, manžel pravidelně nevěrný 😅 (manžel má psychickou poruchu - je to kurevník 😁)...je to fakt kruté, ale hlavní hrdinky jsou na tom s fyzickou krásou hodně špatně, ale jako že fakt moc. Moderátorka je taky ošklivá, což asi (ne)byl záměr 🙃. Samozřejmě já osobně preferuji duševní krásu, ale tak ono se říká, že každé zboží má svého kupce 😉. Jako bonus je tam i můj oblíbenec Osmany Laffita. 2. díl - No docela normální lidi, ale jak jinak jako každá žena od 15 do 105 let podstupuje fyzickou změnu primárně kvůli tomu, aby mohlo dojít ke styku pohlavnímu 😃, nějaké hlubší hodnoty tam nejsou 😅, ale ne tak chápu. Oba chtějí spustit opět chemickou reakci (tak tomu říkají), ale jejich biologický věk je vysoký a nastavit tělo do aktivního módu páření vyžaduje komplexní změnu. Cvičení, jídlo, myšlení, životní styl...je to hodně těžké. Jinak ti odborníci, to je taky něco. Někteří afektovaní, napíchané botoxové držky (jak já to nemám rád), raději nějakou vrásku, než přešitého Kačera Donalda 😏. PS: Alena/Michal jejich změna žádný zázrak, ale třeba je to nakopne k dlouhodobé progresivní údržbě. 3. díl - Jsou kolem mě někteří muži, kteří trpí, že nemají ženu. Jsou kolem mě někteří muži, kteří mají ženu a trpí a pak jsou kolem mě někteří muži, kteří netrpí, že nemají ženu. Ti, co netrpí vidí trochu za horizont a ví, že za pár let je může čekat soukromé peklo, pokud tedy opravdu nenarazí na skvělou ženskou, což se skoro neděje 😀. Strašně záleží na tom, jak je člověk silná osobnost a jestli má vedle sebe člověka, který ho pozitivně stimuluje. Nuže hleďte na antisexuální peklo. Na to, že máte doma něco, co fakt nechcete a stanete se něčím stejně hodně ošklivým 🤭. Samozřejmě, je to zase o tom, že není styk pohlavní a férově je třeba říct, že to fakt nejde. Ta zanedbanost ducha se pak odráží na těle. Jiskra v člověku se nedá prostě koupit. Jako skoro každý chlap, když přestane žrát a začne cvičit se dá nějak fyzicky dohromady, ale u ženských je to trochu složitější. Třeba tady Libuška...nevím no 😒...to je fakt špatné. Je to mentální archetyp ženy, který nikdy nebude přitažlivý. PS: Šéfka poradců by taky potřebovala možná poradit 😅. 40%. 4. díl - Ty lidi jsou úplně v pohodě :)...a jaký mají krásný přízvuk 😎. Pavel má ty správné hodnoty - dříve děvky, bitky a chlast, teď rodina, fotbal a trochu pivo :). Paní Růžena prostě potřebuje nějakého normální chlapa a větší údržbu. Díl v klidu. 5. díl - tady, až na tuny patosu snesitelný příběh dvou sester. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Holly fuck !!!! Ono nestačí, že ta kreatura Randová na mě šklebí tu šílenou zmalovanou držku z upoutávek na ordinaci, kde s imbecilem Zounarem ukazují, kam směřuje český národ v čele se Soukupem (do tureckého hajzlu), ono to bude čumět ještě v jakési reality šou o tom, jak je snadné ze sebe udělat totální trotla před celým národem. Stačí vypadat jak průměrný čech, co nemá na plastiky a na tým vizážistů (buzerantů), na den si stoupnout do vitríny v obchoďáku jak tele a pak z pohodlí natáčecího studia s tou krávou sledovat, jak Vám další telata typují věk o 40 let víc a hodnotí, jak jste už skoro mrtvý !!!Pak si Vás vezme na paškál tým specialistů (pseudochirurg, pseudotrenér a kupa dalších "odborníků") a udělá z Vás voskovou figurínu, jejíž vizáž vydrží maximálně do večera, jdu blejt............ ()

MsUtahraptor odpad!

všechny recenze uživatele

Pár kilo make-upu, dražší moderní hadříky (tj. nevkusná kombinace "ležérního", zpola bezďáckého stylu a špatně padnoucích, neladících nóbl prvků), nějaký ten zázrak estetické medicíny, a štěstí je na světě! Všichni se najednou strašně milují, za všechno jsou nehorázně vděční... Ještě, že máme ten botox, a ty úsměvy nám tak pěkně drží. ()

P.J.2 

všechny recenze uživatele

Musim dat 5 hvezd, takhle uprimne jsem se dlouho nezasmal :D rezal jsem se od zacatku do konce. Kua budu koukat pravidelne. ()

Jaxx84 odpad!

všechny recenze uživatele

Povrchní, rádoby dojemá reality show odpovídající povrchní konzumní společnosti, kde je důležitější, jak vypadáte než kdo jste a co umíte. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Bláto vleze, bláto vyleze. Jen se přesunou peníze a velké hafo lidí se na to nakonec kouká. Takoví jsme. Blejt (0%) ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Tak sem na to včera mrknul a i když me tam dost sraly ty psychologický žvásty a brečení nad žalostnýma osudama účinkujících, musim uznat, že ta myšlenka vůbec není špatná. Neni to aspoň takovej hnus jako popliváníhodný pořady typu Malý lásky, kam se chodí předvádět jenom socky a cikáni kvůli prachům. Tohle přinejmenším aspoň těm dvěma pomůže a divák se kromě poučení co a jak dokáže v dnešní době plastika těší na finálový proměny zrůdiček v někdy míň a někdy víc menší zrůdičky. Zpracování pořadu stojí sice za hovno, ale jak říkám, za tu myšlenku a relativní poutavost procesu obnovení a zvědavost co se výsledku týče...60% ()

Neklan006 

všechny recenze uživatele

S bytostí jménem Martina Randová dostává pořad až odpadový rozměr, ale jednu hvězdu přesto musím nechat za ty vskutku pitoreskní páry, které se v pořadu nechávají "vylepšit". ()

Tykev007 odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt masakr!Snad horsi nez porady na Barandove...naprosto nechutne,jak zneuzivaji nespokojenych zen a ponizuji je... ()

zuzza11 odpad!

všechny recenze uživatele

Za mě by stačilo všem účinkujícím ukázat jak o sebe pečovat, jak cvičit a změnu jídelníčku se šatníkem, proč do nich řežou dřív než se pokusí cvičit proboha. A ta moderátorka? Nechce třeba taky jít příkladem? Ta si víkendový bůček se špenátem asi ujít nenechá :D Z babky udělají šmrncovní babku, ale určitě ne z 60tnice třicítku, proboha jsem uražená! ()

Reklama

Reklama