Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (9)

kingik 

všechny recenze uživatele

Nezdárná duše si vždycky najde útočiště. Tentokrát hororově nahlédneme do exotických asijských končin, kde stojí uprostřed lesů jedno prokleté panství, kam se po divoké honičce uchýlí milenecká dvojice amerických lupičů, co právě vykradla místní banku, a jejich tři rukojmí. Od té doby divák zaregistruje zvýšený výskyt noční scenérie, příslušně strašidelně designovaná barabizna postupně vydá své zničující tajemství, které si svou vypointovaností říká o jednu z předních příček mezi nejtáhlejšími pointami. A určitě je v rámci nemalého překvapení dobré vyhnout se spoilerům. Byla to od tvůrců taková milá mazanost a troufalost postupně stavět film právě na rozuzlení, k tomu si přidaly okázalé flashbacky, neb gore a strašení přílišný prostor nedostane, ovšem nějaký ten znepokojivý přízrak se přece jen zjeví, ale ani mně to nevadilo, protože to ostatní jsem přivítal s mnohem větším zápalem. Neřešil jsem už ani překladatelský oříšek ohledně názvu filmu. Dostal jsem nečekanou, neprůhlednou horůrkovou atrakci v pěkném balení. Navrch i lepé dívčiny, samozřejmě mrcha Madison McKinley byla velkou oporou snímku, ovšem ani její dvě šikmooké souputnice se nemusí stydět za své exotické vnady. Pro dámy je zde syčák Ryan Kelley, a pokud jste na asijské praktikanty, můžete si zalézt do kouta s Golf Pichaya Nitipaisankul. Po příčině, proč se film v podstatě nikomu nelíbil, jsem nepátral, nicméně pro mě film vydatně šlapal po celou dobu, osvětlovači moc nesvítili, takže znepokojivých tmavých zákoutí bylo víc než dost, doprovodná hudební složka mistrná, pozvolné překlopení do obsáhlé objasňující fáze bylo vrcholným zakončením. A tak se těším, že mě režisér Daric Gates a scenárista Kevin Summerfield v budoucnu ještě provedou po dalších exkurzích na prokletá místa, kde lidské duše čekají na svou spásu. 10/10 ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako som čakal. Teda aspoň v porovnaní s predchádzajúcim The Appearing. Párik lupičov a ich traja rukojemníci nájdu na úteku pred zákonom opustený, prekliaty barák uprostred lesa. A môže sa začať strašenie. Postavy nie sú najhoršie, občas zafunguje aj nejaký šok či prízrak, napriek slabšej trikovej stránke a obmedzenému rozpočtu to ako horor plní svoj účel celkom dobre. V záverečnej tretine to režisér prekombinoval a postupne sa to začne utápať v debilite, ale to už tak nejako k režisérovi patrí. Je to ľahko zabudnuteľný film, vlastne som si už ku koncu uvedomoval, že mi je úplne jedno, ako skončí. Priemer ale udelím - keď už nič iné, aspoň to nepokazí večer. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Páreček zloduchů přepadne kdesi v Thajsku banku, vezme tři rukojmí a po krátké honičce s policií skončí v opuštěném sídle. A tam pochopitelně straší. Je tu vidět silný nedostek financí, ale barák působí příjemně zašle a místy funguje napětí. Co se masek týče, tak ty nejsou nijak úchvatné a nepomáhají ani dlouho dopředu avizované lekačky. Postavy a jejich představitelé nenadchnou, ale ani neurazí. Narozdíl od ricciho se mi docela líbilo vysvětlení, které s přivřeným okem dávalo jakýs takýs smysl. Čistý průměr. 50% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Na začiatok treba povedať, že ak nemáte dobrú náladu tak si ten film ani nepúšťajte pretože vás bude srať a nudiť:Popravde ten horor nie je dobrý, po hororovej stránke je to bieda a herecké výkony nestoja za veľa. Na druhú stranu tu bolo vidno tú snahu a na konci sa film snažil prekvapiť. Mne osobne sa celkom aj ten koniec páčil. 2* za pekné baby hlavne hlavnú hrdinku a koniec. Inak ale určite nedoporučujem. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Chlápek s ženskou přepadnou banku, Celé se jim to, ale zvrtne tak tam postřílejí několik lidí a vezmou si jako rukojmí dvě šlápoty a náhodného řidiče. Během pronásledování havarují a skončí v hotelu s tragickou minulostí kde je pronásleduje kapucmen (nebo to byla ženská netuším) a kde se stírá čas. Prvních 30 minut je to v pohodě pak to jde totálně do hnoje jelikož se tam mění čas a tvoří nové a nové paralélní reality. Film nemá kromě jedné pořezané nohy žádné gore a hororové to moc též není jelikož jsou tam laciné lekačky ve stylu někdo se otočí a ním je duch bafne ten dotyčný se otočí zase a duch tam není. 10 procent a i to je moc tady souhlas s LIVINGDEADEM. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama