Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Judd se obává o svou pověst, Iris uspořádá setkání s několika cestujícími v jeho luxusním apartmá. Ryan a Billie, kteří jsou frustrovaní z toho, že pro ně členové posádky nemají žádné odpovědi, se spojí s techniky v podpalubí. Matt povzbuzuje Franka, aby se stal mužem, kterým vždycky chtěl být. (HBO Europe)

Recenze (3)

lemonova

všechny recenze uživatele

Nehádžte flintu do žita! Nie je to také zlé, ako sa to tvárilo :)) S hodnotením si ešte počkám, ale vyvíja sa to nádejne. ()

alien99 

všechny recenze uživatele

Začalo se to konečně rozjíždět .Chudákům na lodi včetně herců z posádky a britského kapitána se to vtipně rozpadá pod rukama...Sračkomet pobavil. ()

Reklama

Splasher

všechny recenze uživatele

Iannucci a spol (Roche, Martin, Blackwell,..) jsou nejsilnější v dialozích (Thick of It, Veep, ...) a proto jsem byl zvědavý, jakým stylem pojmou vesmírnou Avenue 5. Fokus zůstal na dialozích, ve kterých po prvních čtyřech dílech jednoznačně kraluje Zach Woods. Snad se scénáristům časem více zadaří u Laurieho, který těch povedených vtípků zatím příliš neměl. __ Doufám, že po schválení 2. řady bude pozván i Jesse Armstrong a na oplátku by mohl Iannucci opepřit nějaký díl Succession. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama