Reklama

Reklama

Avenue 5

(seriál)
  • USA Avenue 5
Trailer
USA, (2020–2022), 7 h 55 min (Minutáž: 27–29 min)

Tvůrci:

Armando Iannucci

Hudba:

Adem Ilhan

Hrají:

Hugh Laurie, Suzy Nakamura, Josh Gad, Zach Woods, Lenora Crichlow, Nikki Amuka-Bird, Rebecca Front, Jung Sun den Hollander, Himesh Patel, Kyle Bornheimer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Komedie Avenue 5 od tvůrce, scénáristy a výkonného producenta Armanda Iannucciho, který se podepsal pod komedií Viceprezident(ka), se zabývá vesmírnou turistikou a je zasazena do čtyřicet let vzdálené budoucnosti, kdy sluneční soustava leží každému u nohou. Hugh Laurie ztvárňuje hlavní roli Ryana Clarka, kapitána vesmírné výletní lodi Avenue 5. Zdvořilý, navenek sebejistý, vyrovnaný a sympatický, Ryan je zkrátka muž, na něhož se v každé krizi můžete spolehnout. Josh Gad hraje Hermana Judda, miliardáře stojícího nejen za Avenue 5, nýbrž i za celým impériem Judd zahrnujícím hotely, fitness kluby a vesmírný turismus. Zach Woods se představuje v roli Matta Spencera, vedoucího oddělení vztahů se zákazníky. Nikki Amuka-Birdová je Rav Mulcairová, vedoucí Juddova střediska vesmírných letů na Zemi. Rebecca Frontová ztělesňuje rozenou vůdkyni Karen Kellyovou, která cestuje lodí Avenue 5 načerno, neboť zneužila nepřenosnou jízdenku své sestry. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele slunicko2 k tomuto seriálu (1)

Avenue 5 (2020) 

Chvílemi, pravda, něco málo problesklo, ale většinou jsem viděl křečovité, nudné a trapné pokusy o vtip. ()

Související novinky

Vesmírná komedie s Hugh Lauriem má zelenou

Vesmírná komedie s Hugh Lauriem má zelenou

23.04.2019

Nová vesmírná komedie Avenue 5 od oceňovaného režiséra a scenáristy Armanda Iannucciho (Viceprezident(ka), Ztratili jsme Stalina) dostala od HBO oficiální objednávku na první řadu. Děj seriálu se… (více)

Reklama

Reklama