Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Hugo během jednoho dne přijde o práci i o manželku Moniku a nastěhuje se ke svému kamarádovi Honzovi na loď v hausbotové zátoce. Seznamuje se tu se zajímavou skupinkou starousedlíků, která se každý večer schází v místní hospůdce U Utopence. Je mezi nimi Kapitán, který se kdysi plavil po moři a teď řídí přívoz, divadelní Režisér, který tu tráví důchod, „živá socha" Stanislav nebo vášnivý vymetač popelnic Bohumil. Dobrou duší hospody je její majitelka Boženka, která právě řeší překvapivě vysokou fakturu za elektřinu. Protože je na Boženčin rozvod napojena půlka zátoky, je třeba viníka zvýšené spotřeby vypátrat, čehož se hospodští štamgasti s radostí ujmou. Hugo utápí svůj žal po Monice v pivě a doufá, že jeho nové útočiště bude opravdu jen dočasné. (TV Nova)

(více)

Recenze (105)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Tak už dokonce i Nova začala opisovat od Primy a stejně jako její konkurent vsadila Na vodu, na níž se však rovněž ocitl můj divácký žaludek.. Ačkoli i dík skutečnosti, že Milan Cieslar platí za slušného řemeslníka, který však stále mimo slušné schopnosti šikovně se odkazovat na slavné bijáky nemá pořádně co říct, ty novácké (bez)autorské, vesměs jen vztahové, seriály konkurenční projekty dál alespoň řemeslně převyšují, rozhodně se nejedná o nic, co by jednoho těšilo sledovat, natož opakovaně.. Scénář Martina Horského, který sice zvládne při žonglování s přisprostlými a zastydlými bonmoty napsat i dost vtipný dialog, znovu připomíná zoufalé filmové pokusy typu Láska je láska a Život je život, a tak když se po opuštění Přístavu všechny ty figurky přesunou zpět do hospody, jeden ztrácí poslední zbytky naděje.. A na tom nic nezmění ani mladý Langmajer ve své typické poloze, ani Tomáš Klus, který coby protipól ke své aureole věčného romantika poprvé na televizních obrazovkách dokáže být skutečně otravný.. ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Scénárista Martin Horský se po relativně slušném filmu Láska je láska (pokračování jsem neviděl), pustil do tohoto (zde uveden jako "autor projektu"), ehm, paskvilu, ve kterém se nic neděje, téměř vše je odtrženo od reality a divák má co dělat, aby nechcípl nudou. Prostředí je skoro jak z bezčasí, herci nemají do čeho píchnout, vrcholem je Hugo v podání Lukáše Langmajera, neustále se přitrouble usmívající, který působí jako (zda nechtěný či záměrný, je dost těžké určit), idiot. Výsměch jakémukoliv dramatickému tvaru. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Frajeří z Novy, přijdou za scénaristama ať udělaj seriál pro jejich cílovku, nenáročný zápletky, pozitivní postavy, a místní Bergmani, kteří se teda každej den dívaj na TV NOVA to začerněj, protože nedostali na TV Nova svou artově intelektuální zápletku, jako tohle fakt nevymyslíš. Za mě samozřejmě pecka, v některých postavách a situacích jsem se i poznal, skvělý casting, best tady byl Olda Navrátil, ale i neherci Tomáš Klus a tandem Pavlásek + Pazderková to trefovali dobře, ale hlavně jsem zažil s touhle partičkou od Vltavy výbornou pohodovku a takový letní měsíce...asi mě dvakrát nemuseli přemlouvat abych tam mezi nima vegetil, kam se sere Jadran. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se mělo jmenovat Na dně. Takhle totiž nějak vypadá dno českých seriálů. A pokud si někdo myslel, že Ulice či jiné hrůzy jím jsou, pak se může ponořit ještě hlouběji. Teď jsou v kurzu hausbóty zakotvené ve všelikých těch slepých ramenech našich veletoků a tak jsou hojně obsazovány některými herci a některými neherci s vírou, že vznikne něco veselého. No nevzniklo. Jsou to jen stále herci a neherci na hausbótech, které jsou zakotveny ve slepých ramenech našich veletoků...Kaiser, Navrátil... Co tam proboha dělají? Herecké stáří je hrozné. Vidím to na Postráneckém, který se už objevuje i v reklamách a radí chalupářům jak množit žížaly do kompostu... Ale že je to tak hrozné aby člověk hrál v tomhle? To snad ne. Z tohle budete mít - na vodě - tak akorát žaludek. ODPAD ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Samá voda! Je sice od tvůrců hezké, že diváky vytáhli ze supermarketů, kanceláří a záchytek, ven k vodě, nicméně z tohoto séroše budete mít jedině žaludek NA VODĚ. I tenhle v pohodě plní kritéria splaškových seriálů pro jednoduché diváky. Místo herců kašpaři, kulantní zápletky, z nichž by Dietl prodělal nedobrovolnou exhumaci, režie tak divně pitomá, že přímo demonstruje, jak se režírovat nemá. Každá tvůrčí profese je zde předvedena v tom nejhorším světle a utopena na dně českých tvůrčích řek. Pokud vydržíte jeden jediný díl, gratuluji, máte splněn cíl. Za odměnu získáváte klády, které si můžete (o)hlodat, stavět z nich hráz, být bobrem. A pokud vám v éře splaškových seriálů ještě tak úplně kvalitně nehráblo, můžete se vydat po stopách tajemství s Oldřichem Kaiserem. Ve 13 pokračováních navštívíme 13 smetišť a na každém z nich nalezneme indícii, která nás dovede k tomu, proč tak náročný herec vzal tak příšernou roli. Divil by se i zkušený záhadolog Standa Motl. 0% ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Pubertální bejkárna, wtz, ale relativně svěží pubertální bejkárna (i když ten pocit neokoukanosti je pravděpodobně do značné míry daný tím, že českou TV produkci prakticky nesleduju). První dva, tři díly mi nicméně nějak, něčím dost sedly - a i když po dalších epizodách chtě nechtě musím jít s hodnocením dolů, pořád je 'Na vodě' něco, u čeho tu necelou hoďku týdně bez větší újmy na zdraví vydržím - a tu a tam se i zasměju. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Jeden díl jsem protrpěl. Mezi fekálním "humorem" ("Jdi do haj+lu." / mobil padá do záchodové mísy.../) se občas objevil i náznak vtipu. Herecky? Langmajer > Klus. Vlasáková > Kubařová. Hospodské scény k uzoufání nudné. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Kříženec Bezdružic a Přístavu. Jako sorry - hned v úvodu vidím, že si tvůrci ani neohlídají, kde a co točí (panorama Želivárny před 15 lety fakt vypadalo hodně, ale hodně jinak, vy tupci), a pak vidím, že si neohlídali ani scénář, herecké výkony, a celkově natočili nudu o ničem. Langmajer je o přes držku, jak musí být neustále za pitomce, a věřte mi, vtipné to není. Pavlásek a Sobota jsou jen stafáž do počtu. Vtipných dialogů napočítáte jako bezrukej Frantík prstů. A jinak je to jen zase o tom jediném - neřeší se fotbal, neřeší se pracovní možnosti, neřeší se politika, prostě jde jen o sex a o Moniku a o kovboje a vodu, a že si sem tam sednou na pivo a nic neřešej. ()

k4n9ur odpad!

všechny recenze uživatele

Je to smutný jak dopadla tv Nova.. Upřímnou soustrast. Na světě je takových filmů a takových seriálů, oni musejí šetřit a vařit z vody a pak to dopadá jak to dopadá. Pane Kaisere a pane Soboto, nic si z toho nedělejte, já Vám to zapomenu, já sem vás tam neviděl. To byli asi nějaký jiní herci, nějaký dvojníci. ()

LangiJ odpad!

všechny recenze uživatele

Podle ukázek a reportáže jsem si říkala, že by to mohlo být celkem dobrý. Chyba lávky, jedna velká nuda. Vydržela jsem do reklamy a už nikdy více. ()

Britney75 odpad!

všechny recenze uživatele

Říkám si, všichni o tom kolem mě básní ... tak jsem zhlédla asi první 4 minuty a okamžitě to smazala z PC!! To už opravdu ti herci jsou na tom tak strašně zle, že se sníží hrát v debilním .. to ani neumím nazvat! Těm, co se to tak líbí, vzkazuji: asi jste v životě neviděli pořádný film, když na tohle dokážete čumět s takovou chutí :D ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Seriál není až tak špatný, jak naznačuje zdejší hodnocení. Obsazení je celkem uspokojivé, námět zajímavý. Trestuhodně ale působí často bezradný scénář, kdy poutavě rozjetý příběh zabije zcela nepovedená či nedomyšlená pointa. Humor vidím úplně jinde, než scénáristé ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mne celkem překvapil,je takový klidný,oddychový,ale zase nic nového pod sluncem.Oproti konkurenčním V.I.P. Vraždám o hodně lepší. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

I když vynechám fakt, že jde o další tuctový seriál, který lze zaměnit s libovolným z poslední doby, tedy v jádru jenom o tom plkání a vztazích, tak mi pořád zbývá něco, v čemž figuruje jako hlavní hrdina úplný blbeček. Takový ten stupeň idiotismu, jenž už není vtipný, pouze irituje. ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Přístav + Neviditelní + Hospoda = Na vodě. Jo, kdyby byl člověk NA VODCE, tak po takový láhvi, by se třeba jednou dvakrát zasmál. Takhle za střízliva nemožné. ()

zdenny odpad!

všechny recenze uživatele

A teď vypadám jako blbec. Ono to je ale tak, že jsem upřednostnil rodinnou pohodu před vkusem mně vlastním. Mám čtyřicet jedna let a dcery už se se mnou nedívají na vše tak jako dřív. Mají vlastní názory a za nějaký krátký čas budu velice silně trpět syndromem opuštěného hnízda. Proto někdy hodím za hlavu svou hrdost a trávím s nimi čas u takovýchto hovadin. A teď k obhajobě toho "odpadu". Frajeři najali populární herce (např. Sobota, Kaiser), oblíbené celebrity poslední doby (Klus), spolehlivého pitomce (mladý Langmajer) a někoho z populárního pořadu "Na stojáka" - Ivu Pazderkovou - blondýnu z reklamy na müller mix a toho idiota Pavláska, kterému nedokážu a ani nechci přijít na jméno, a který nikdy nebude umět nic kromě toho, že to navždy bude debilní, retardovaný a hlavně degenerativně škaredý idiot a trotl. Vemte tuto skupinku populárních person a něco z toho už vznikne. Hlavně aby to konkurovalo o něco staršímu "Přístavu". Však se najde dost hlupáků, co se na to budou dívat. Ty debilní kecy, které jsem musel během necelých dvou epizod snášet, mne utvrdily v tom, že jediná normální je v této stupidní sračce výčepní Boženka. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Celkové hodnocení po 1. díle: Nechci mu křivdit, ale nemám moc dobrý pocit z Langoše mladšího. Své herectví (nejen) z Babovřesk přenesl do další sračky. Hraje fakt blbě. Garde mu dělá psychopat Klus, což je ponor, až do Mariánského příkopu. No nic, prostě TV Hovna. 26%. ()

Reklama

Reklama