Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Whitemanovi jsou zbohatlíci žijící v obrovském domě v Beverly Hills, Jerry Baskin je otrhaný bezdomovec, který nemá co jíst, nemá co na sebe a právě přišel o svého milovaného psa. Jednoho dne je osud nečekaně svede dohromady. To když Dave Whiteman zachrání Jerryho, který chtěl spáchat sebevraždu v jeho zahradním bazénu. A protože je právě Den díkůvzdání, chce Dave udělat dobrý skutek a donutí Jerryho, aby u nich zůstal. Vypadá to, že Jerry konečně zakusí, jak chutná život bez existenčních starostí. Tento čin však nastartuje neuvěřitelný sled událostí, které zasáhnou naprosto celou rodinu včetně psa Matisse. (TV Nova)

(více)

Recenze (29)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Je ironické, že zrovna Nolte hraje somráka, podívejte se na jeho fotky z posledních let. Herecká troska. Film je rutinní věc se zajímavým soundtrackem. 3* ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Mám ráda komedie a vlastně i hudbu z osmdesátek, tady mě na začátku udržela Talking Heads / Once in a lifetime. Jinak z filmu jsem rozpačitá, určitě to šlo zmáknou i líp, třeba vtipněji - momentům s psím psychiatrem jsem se nesmála a vlastně mi tam nebyl ani nikdo sympatický. ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Žádný velký zázrak to tedy nebyl, ale Bette Midler byla opět nadstandardní. Tahle ženská mě dostane skoro vždycky. Bavil jsem se a nadprůměr je povyšován právě její přítomností. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Ucházející komedie, která rozhodně zaujme povedenou zápletkou. Celkově mi film ovšem přišel docela nudný a na můj vkus obsahoval málo srandovních situací a hlášek. Závěr filmu potom smrdí trochu až naivitou, což však u tahle odlehčeného děje není na škodu. ()

Reklama

Reklama