Reklama

Reklama

The Final Wish

Trailer

Obsahy(1)

Ambiciózny vyštudovaný právnik Aaron Hammond (Michael Welch) nemá za sebou práve najúspešnejší deň – pohovor do zamestnania mu vôbec nevyšiel, z podnájmu ho vyhodili kvôli neplateniu a aby toho nebolo málo, jeho ex-priateľka Lisa (Melissa Bolona) mu oznámila smrť jeho otca. A tak sa mladík poberie do rodného mestečka na poslednú rozlúčku s otcom. Plánované krátke zastavenie sa trochu natiahne, Aaron sa totiž rozhodne zostať na chvíľku so svojou smútiacou mamou (Lin Shaye). Vyzerá to, že je úplne na dne, keď sa mu začne z ničoho nič dariť. Nie je to však žiadna náhoda a mladík onedlho pochopí, že za naplnenie svojich prianí bude musieť zaplatiť... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk by neřekl, že film s takovýmhle dějem nelze natočit špatně, ale bohužel jde. Ve filmu nefunguje nic hororové scény zde skoro nejsou žádné (kromě zhruba 5 minutové pasáže kdy se zjeví džin) po dějové stránce je to bídnější než všech milion dílů Ordinace v růžovém hovnu a herci kromě Lin Shaye nic nepředvedou (nejspíše celý rozpočet daly jí a pak z toho vylezla taková slátanina) . Proti tomuhle je Wish Upon na který hodně lidí tak moc nadává na oskara dokonce i tahle 17 let stará záležitost https://www.csfd.cz/film/14812-nebezpecna-prani/komentare/ má lepší děj. 5 procent za závěrečnou pointu jinak ruce pryč. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Až budu na konci roku vzpomínat na letošní hororová NEJ, The Final Wish jich dost pravděpodobně bude mít hned několik. Nejméně sympatického hrdinu. Nejvíce přehrávající hérečku (kamarádku hlavního hrdiny). Nejdebilněji sestříhané zastřelení. Přestože čistě vizuálně film nepůsobí zas až tak špatně (je vidno, že rozpočet nebyl nulový, kamera je vcelku pěkná), režijně je to silně nezvládnuté, kdy rádoby vypjaté a strašidelné scény jsou spíš k smíchu. Škoda Lin Shaye, ale i její postava se tu potlouká od ničeho k ničemu. Zas jeden z příkladů, kdy kritiky na Rottenech asi někdo zaplatil (aktuálně 88 % a hodnocení 6.7/10), protože v tomhle případě lze pozitivní recenzi obhájit fakt těžko. ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza hrůzoucí. Cca půlku filmu je to jen defilé nesympatických postav, které se snaží diváka unudit k smrti, což se v mém případě skoro podařilo. Pak se tedy začne jakoby něco dít a příběh získá alespoň mlhavé kontury, ale pořád je to mizerně zahraná neatmosférická bída s matnými pokusy o strašení. Co bych tady dal za tu sebelacinější lekačku. Za něco stála snad jen Lin Shaye, ale ta to samotná z odpadu vytáhnout nemůže. ()

Berzeger 

všechny recenze uživatele

The Final Wish je příšerná ptákovina. Klišé vedle klišé, napětí nulové, dokonce ani laciné lekačky se nekonají. Děj předvídatelný, konec nepřekvapivý a neuspokojivý. Za mě 1/5, a to jenom za herečku, co hrála mámu. Tu asi hodně lidí bude znát ze série Insidious a tady jen dále ukazuje, jak kvalitní herečka to je. Zde nehrála žádnou sympatickou paní a z její role šel místy skutečně mráz po zádech. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký horor „The Final Wish“ si hraje s klasickým hororovým tématem, ale hraje si s ním jen chvíli, pak to rovnou zabalí a všechno to padá do hororových klišé, které zachraňuje jenom to, že je to natočené pěknou, profesionální kamerou a film tak nevypadá vůbec blbě. Jenže tohle pozlátko je skutečně jen obalem, to, co se pod ním skrývá je prázdné a nezajímavé, jak herecky, tak scenáristicky. ()

Reklama

Reklama