Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlotte, majitelka úspěšné výrobny čokolády, je zasnoubená s pilotem Jamesem. Oba se mají doopravdy rádi, ale Charlotte má panickou hrůzu ze svatby a už dvakrát Jamesovi uprchla od oltáře. Chce to napravit, a tak s přítelkyní Hannah konají přípravy na třetí svatbu. Zároveň čeká Charlotteu další velká událost, pověst o její skvělé čokoládě překročila hranice města a přijíždí za ní Nicole Sweeney, majitelka časopisu Chocolate Monthly, aby její výrobky ochutnala a posoudila, zda je zařadí do celonárodní soutěže o nejlepší čokoládu v Americe. Vyhrát tuto soutěž je Charlottin životní sen. Nicole přijíždí a není to nikdo jiný než Jamesova bývalá přítelkyně. Když zjistí, že Charlotte a James mají mít zanedlouho svatbu, rozhodne se jim to překazit a získat Jamese zpátky. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

V rámci amerických romantik zajímavé, že netradičně to není o novém vztahu, ale d existujícím vztahu. A upřímně, ta kukadla Jen nechají chladné jen škarohlídy a asexuály. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Americká romantická komedie, která místama působí inteligentněji než je v těchto vodách zvykem, ale já to potkal omylem, když jsem hledal stejnojmenný francouzský seriál. Výsledkem je taková televizní suchopárková záležitost pro divačky 50+. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama