Reklama

Reklama

Bhale Bhale Magadivoy

  • Indie Bale Bale Magadivoy (více)

Recenze (3)

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Tento film se mi opravdu líbil. Hlavní pár k sobě výtečně sedl. Oba dobráci a sympatičtí pohodáři. Rovněž rodina hlavního hrdiny mě mnohokráte pobavila. Osobně moc netuším, jak se s tímto syndromem zapomnětlivosti při sebemenším vyrušení z pozornosti dá vůbec normálně žít a skutečně někde na úrovni pracovat, protože ona to na druhou stranu není vůbec legrace, což bylo ukázáno i na jednom příkladu s malou holčičkou. Hlavní hrdina s tím vůbec nebojoval a prostě to nechal být. Mohl použít třeba nějaký záznamník na ruku atd., toho by si mohl všimnout a pokračovat v dokončení prioritního úkolu, či tím alespoň minimalizovat své výpadky, ale to nechme být... Jako nápad na zajímavý příběh to ale fungovalo skvěle. Díky tomu mohlo přijít požehnaně humorných situací a zvratů. Nani a Lavanya Tripathi hráli ve výborné formě. Hudebně silné a povedené, takže si není nač stěžovat. Ale přec ano, zhruba poslední třetina je už značně natahovaná. Tím se to jako celek zaseklo a trochu pokazilo, což je škoda. Závěr je naopak v plné síle. Jedna postava mě tam něčím velmi mile překvapila a za chvíli svým rozhodnutím i docela zaskočila. Nebýt té poslední části bylo by to za klasickou čtyřhvězdu, takto ji stále podržím, jen s tím, že je slabší. Nižší hodnocení nepřipadá v úvahu, neb to pozitivní vyznění, vtip a romantika převážily nad několika nedostatky. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Úsmevná romantická komédia o mladíkovi, ktorý má problém so zábudlivosťou a sústredením. Chce sa oženiť, ale zabudne prísť na stretnutie s budúcim svokrom a tak zo svadby zíde. Neskôr sa zamiluje do dievčaťa a nastanú problémy, keď zistí, že je to vlastne dievča, ktoré si mal brať a jej otec ho už nikdy nechce vidieť. Hudobne veľmi vydarený, piesne How how, Hello hello, Bale bale sú naozaj skvelé a chytľavé. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Už dlho ma neiritovala nejaká postava ako tento Lucky. Ja viem, že zámer bol taký, aby pôsobil komicky, no mne išiel po celý čas poriadne na nervy. Samotný scenár však nebol vôbec márny, a nebyť tej prehnanej teatrálnosti postavy Luckyho, tak to mohol byť skutočne nadpriemerný film. Lavanya Tripathi v úlohe sympatickej Nandany bola aspoň adekvátnou útechou za to márnivé prevedenie s iritujúcim Luckym, ktorý mi pokazil celkový dojem z filmu. Dokonca aj ten inšpektor Ajay mi bol sympatickejší (a to už je čo povedať). ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama