Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Pine Gap je přísně tajná společná vojenská základna USA a Austrálie. Spojenectví ale dostává trhliny, když špióni pracují spolu i proti sobě. (Netflix)

Recenze (5)

Isard 

všechny recenze uživatele

Docela podařený špionážní seriál, a to z docela atraktivního prostředí. Bavilo mě sledovat práci analytiků a jejich zapojení do rozhodovacích procesů v reálném čase, bavilo mě i zpodobnění života na základně vůbec. Hledání zrádce byla skvělá třešnička na dortu, bylo fajn srovnávat si různé indicie a sledovat, jak se podezření mění. Vlastně jediným mínusem byla občasná, ale nerozhodná snaha vnášet některá témata (domorodci), která přinesla pár zbytečných scén či rozhovorů. Takže seriál mě nadchnul, ale přesto mám pocit, že mohl být nějak…lepší. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Úžasný špionážní seroš, kdy opravdu nechcete být zaměstnancem zpravodajské služby, poněvadž nikdo nemůže věřit nikomu a šance na normální, obyčejný lidský život je zřejmě nemožná. A toto bych já osobně nechtěla nikdy zažít. Na jedné straně ochrana státu a na druhé...jste prostě v prdeli. Ať žije korporát v jakékoliv formě :-(((( Za mě 100% ()

Zajímavosti (1)

  • Na seriáli sa podieľalo približne 200 ľudí. (R...)

Reklama

Reklama