Reklama

Reklama

Purpurové řeky - Série 2 (2020) (série)


Hon na čarodějnice (S02E01)

(epizoda)
  • Německo Zum Sterben schön (1) (více)

Obsahy(1)

Detektivové Pierre Niémans a Camille Delaunayová vyšetřují smrt klientek luxusní kliniky, jejichž vraždy připomínají čarodějnické procesy... V sauně je nalezena mrtvá žena. Vypadá o celých dvacet let mladší, než jí ve skutečnosti je. Tajuplný případ zavede policejní vyšetřovatele Pierra Niémanse a Camille Delaunay do vedlejší vesnice. Zatímco Camille narazí uprostřed lesů na tajuplnou bílou čarodějnici, Niémans odhaluje, že vražda připomíná středověké čarodějnické procesy. A smrtí jedné ženy to nekončí. Jaká je spojitost mezi vesnicí, ředitelem místních lázní, jejichž klientky umírají za záhadných okolností, a dávnými legendami, ze kterých jsou všichni obyvatelé strašlivě vyděšení? (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele

Lepší než předchozí případ s ústavem pro mladistvé, ale pořád se mi nejkoukatelnější zdál ten díl odehrávající se na území Německa s honem a rodinnými tajemstvími. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po vzore komerčne úspešného dvojdielného francúzskeho celovečerného kinofilmu "Purpurové rieky" (Les Riviéres pourpres) sa v roku 2018 začal točiť v belgicko-nemecko-francúzskej koprodukcii rovnomenný televízny krimi seriál. Bolo vyprodukovaných viacero jeho sérií. Úvodná, v poradí prvá epizóda a zároveň aj následné druhé pokračovanie z druhej série nesú názov "Hon na čarodejnice" (Zum Sterben schon). Skúsený detektív Pierre Niémans a jeho mladá kolegyňa Camille Delaunayová sa snažia objasniť prípad týkajúci sa nelegálnej omladzovacej kliniky. Má to tajomnú, mysterióznu atmosféru, ktorá ma dokázala vtiahnuť do deja. S radosťou a príjemným diváckym pôžitkom som si pozrel tento dvojdiel až dokonca, kde ma čakalo nečakané rozuzlenie. *** ()

Reklama

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tešil som sa na druhú sériu, aj keď som očakával že kriminálne prípady budú iba šedý priemer a mysteriózne tajomstvá budú plané. Táto epizóda nie je zlá, ale zápletka (mladé dievčatá, krvné transfúzie) bola jasná do polhodiny. Mierne množstvo balastu neprekážalo a vyvrcholenie príbehu bolo veľmi dejovo chudobné. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení této epizody probíhalo částečně ve francouzském departmentu Horní Savojsko v Château des Avenières v Cruseilles, kde se nacházela luxusní klinika, dále pak ve městě Sainte-Croix-en-Jarez a v lesích Vézelin-sur-Loire, které se nacházejí ve francouzském departmentu Loire. (Trajektt)

Reklama

Reklama