Reklama

Reklama

5→9: wataši ni koi šita ikemen sugiru obósan

(seriál)
  • Japonsko 5→9~私に恋したイケメンすぎるお坊さん~ (více)

Obsahy(1)

Sakuraba Džunko sní o tom, že jednoho dne bude pracovat v New Yorku, ale momentálně angličtinu jen učí. Ačkoliv dělá, co nejvíc může, její sen se zdá být ještě hodně daleko. Navíc jí už bude 29 let – věk na vdávání! – a dlouhou dobu s nikým nerandila. Jednoho dne se účastní pohřbu v buddhistickém chrámu, kde omylem na mnicha recitujícího sútry vysype popel. Chvíli poté jde na rande na slepo a jejím partnerem je Hošikawa Takane, mnich. na kterého vysypala popel. (Zíza)

(více)

Recenze (2)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Oddychová komedie, kde je výborná Satomi Ishira, ačkoliv ji jinak nemusím, tady svoji roli clumsy warmhearted girl zvládá skvěle. Odolává nájezdům Yamapimu, který v roli chladného mnicha nemůže moc předvést svůj repertoár a tak seriál stojí hlavně na Satomi, tržených a vedlejších charakterech, včetně jedné yaoistky, která doposud nezvládla interakci se skutečnými muži. Výborná sranda i romantika, drama do dílu 7, ale pak mě tahle harémovka prostě přestala bavit. Sympatické vedlejší postavy a jejich příběhy, dobrá hlavní dvojka, ale prostě to pro mě nějak ztratilo tempo, napětí, Yamapi snad trefí lepší titul příště. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Seriál začal hodně slibně. U novějších japonských seriálů mi v poslední době chyběl ten spád, zajímavá dějová linka s romantickou zápletkou, vtipné a trhlé scény.... no a světe div se, tenhle seriál to nepostrádal a na okamžik jsem zažila to nadšení z nového seriálu, které jsem dříve mívala u některých doramat staršího ročníku. Užívala jsem si ty zvraty, kdy se některá z postav najednou zachová nečekaně, a divák přemýšlí, co za tím vězí (podobné dějové linky v Japonsku často nabízí některé komiksové příběhy, podle kterých bývají natočeny seriály nebo filmy - což je ostatně případ i tohoto seriálu). Zkrátka, věřila jsem, že se konečně po dlouhé době nějaký seriál skutečně povedl. Nemluvě o tom, že v něm hraje jeden z mých oblíbenců, Yamapi... Bohužel však po několika dílech přišlo zklamání. Zhruba v polovině totiž celý příběh úplně ztratil dech, romantická linka ustrnula na mrtvém bodě, kdy se už nedělo nic zajímavého (nemluvě o tom, že mi nešlo do hlavy, kdy přesně Džunko Hošikawovi propadla), a jedinou problematickou zápletku měl zajišťovat mladší bratr Hošikawy, který ale nepůsobil ve svých záměrech ani za mák uvěřitelně. Začalo to být nudné. Postavy rázem ztratily na zajímavosti a závěrečný zvrat v chování Hošikawy působil spíš hloupě, než aby vytvořil vyhrocenou a poutavou atmosféru. Vztah dvou hlavních postav navíc postrádal skutečnou chemii a přestal mě úplně zajímat, což je samozřejmě u romantického seriálu kámen úrazu. Škoda, že se seriál neodvíjel trochu jinak a neudržel si to napětí. ~(3,3)~ ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama