Reklama

Reklama

Ansacu kjóšicu: socugjó-hen

  • Japonsko 映画 暗殺教室 卒業編 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Prázdniny jsou u konce a třídě 3. E začíná druhý semestr. Zatímco některé věci se oproti prvnímu semestru změnily, některé zůstaly stejné – například to, že cílem je stále jejich žlutý učitel, kterého musejí zabít do konce školního roku, jinak to se Zemí nedopadne dobře. Tentokrát se žáci dozvědí něco o tom, jak se z jejich učitele stalo monstrum, které dokáže zničit celý svět. (Zíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Průměr. Co filmu nejvíce ubírá, je jeho roztěkanost. Honem honem tohle, honem tamto, divák ani nemá šanci si pořádně uvědomit, co je za období a najednou se mu zase změní. Procházka časem je tedy dost nepřehledná. Herecké výkony i efekty jsou úplně stejné jako v prvním díle. V podstatě se počítá s tím, že si dobře pamatujete, kdo je kdo a co v předchozím díle udělal, protože bez toho je film cítit velkou neúplností. Část, kdy se povídá o minulosti Korosenseie, je asi to nejlepší z celého filmu. Z celého uspěchaného filmu. I druhá série anime se mi líbila míň než ta první (ačkoliv to spousta lidí měla naopak), u filmu je to totéž. Jestli máte v živé paměti první díl, pusťte si i tenhle, ať je ta náplast rychle dole. ;-) Titulky. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Utahané celkem, nesourodé. Ale zábavné, lepší než první díl. Bitch lady je strašně sexy a miluju jí! Akce mi přijde víc a je lepší. Hlavně veškeré ruční souboje maj solidní choreografii, co mě mile překvapilo. Vizuál a veškeré ty barvy jsou pastvou pro oči. Odkrytí minulosti tvora je zajímavé, ale celkově se to prostě zbytečně táhne. Ukončení filmu mi přijde dobrý. Chybí mi ten hlasitej smích toho smajlíka. O chapadlo lepší než jednička. ()

Reklama

ing.man 

všechny recenze uživatele

To byla taková bolest to dosledovat!! Asi na potřetí se mi to povedlo. Zíza to pěkně vystihla, tak snad jen moje nejméně oblíbená postava? Slečna učitelka Čubková... Neuvěřitelně chabý pokus hrát femme fatale... Obrovská škoda, protože první díl s tímhle žlutým mamelukem byl dobrý... ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama