Reklama

Reklama

Wyrmwood: Chronicles of the Dead

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Horor
Austrálie, 2018, 7 min

Obsahy(1)

Svět zasáhla zombie apokalypsa a v podzemní laboratoři se probouzí dívka připoutaná ke zdi. Před sebou vidí scenérii jako ze samotného Pekla, kde šílený doktor v biochemickém obleku provádí svoje hrůzostrašné pokusy na zombiích i lidech. Hlavní hrdinka však nehodlá nečinně přihlížet tomu, jak se blíží její konec, a rozhodne se svést svůj souboj s osudem o holý život. (C0r0ner)

(více)

Recenze (7)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kraťas, který vznikl až po samotném filmu a je to neskutečnéj nářez. V 7 minutách tvůrci servírují intenzivní masakr, kde krev stříká v litrech, hlavní hrdinka působí jako MMA bojovnice, takže se tam s níkým absolutně nesere, vizuál je vynikající, gore špičkové, masky boží, akce od začátku do konce, tady si nemám na co stěžovat. Perfecto! 9/10. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Úžasnej kraťas. Perfektní akce, choreo, splatterová estetika, vizuální vtipy a parádní finále. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Skvostný kraťasový zombiemasakr, který by mi býval asi unikl, kdybych se teď nepídil po druhém celovečerním Wyrmwoodu. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Bonusový přídavek kvíčících gas-bie, který má o 200% morbidnější (a stylovější) atmosféru než celý film dohromady. Možná samostatně (bez znalosti filmu) funguje lépe. Prakticky znalost filmu pomůže jen ohledně lepšího pochopení samotného závěru. Nikoli celkovému dojmu. Nicméně díky délce a té atmosféře působí znatelně lépe. ()

Zajímavosti (1)

  • Když se postava, kterou hraje kaskadérka Nandalie Campbell Killick, snaží dostat z pout, chybí jí ve dvou střizích kovová maska na obličeji. (efenberger)

Reklama

Reklama