Reklama

Reklama

Ještě máme čas

  • Kanada Falling (více)
Trailer 5

VOD (1)

Viggo Mortensen (Tohle je náš svět, Zelená kniha) v hlavní roli svého režijního debutu inspirovaného vlastním dětstvím a dospíváním. Liberální John žije ve slunné Kalifornii obklopen milující rodinou, daleko od provinčních hodnot tvrdého a homofobního otce (Lance Henriksen). Ve chvíli, kdy se u otce projeví příznaky stařecké demence, cítí John povinnost překonat křivdy minulosti a postarat se o něho. Upřímné drama o odpuštění, zodpovědnosti a křehkosti rodinných vztahů, které zazářilo ve výběrech MFF Cannes, Toronta nebo Sundance nám připomene, že říct si to nejdůležitější je potřeba včas. (Aerofilms)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Z důvodu nízkého rozpočtu a časovým omezením nedošlo k dodatečným dotáčkám snímku, díky čemuž bylo ve střižně upraveno jen několik málo scén z natáčení. (Kuzmik)
  • Film sa natáčal v Kanade a v Kalifornii. (NTS)
  • Viggo Mortensen vo svojom filme pôvodne hrať nechcel, no bez jeho mena na zozname účinkujúcich by údajne nebolo možné financovať tvorbu snímku. Takisto sa vyjadril, že film mal veľmi úzky rozpočet, že všetci na natáčaní pracovali za minimálny plat a že pokiaľ film nebude mať nezvyčajný úspech, tak neočakáva, že by z neho zarobil. (NTS)

Související novinky

Viggo Mortensen natočí western

Viggo Mortensen natočí western

07.10.2022

Viggo Mortensen letos zachraňoval fotbalový tým v thajských jeskyních a taky si modifikoval tělo šílenými způsoby v novém Cronenbergovi, většina lidí by ho ale opět ráda viděla v roli tahouna, jakým… (více)

Reklama

Reklama