Reklama

Reklama

Během studené války dostala tajná vojenská organizace „Patriot" za úkol vytvořit skupinu superhrdinů, kteří budou chránit svou vlast před nadpřirozenou hrozbou. Vědci vybrali čtyři jedince z různých koutů Sovětského svazu a úpravami jejich DNA u nich rozvinuli superschopnosti. Časy se však změnily a hrdinové museli po dlouhá léta žít v utajení. Když se ale objeví nová hrozba, strašlivější a nebezpečnější než cokoliv, s čím se „Ochránci" kdy setkali, musí se vydat znovu do akce... (Bohemia MP)

(více)

Recenze (296)

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

já se obával, že komentátoři budou k filmu přespříliš kritičtí, protože "cokoliv je z Ruska, musí být špatné". Musím ovšem potvrdit (jakožto člověk, který proti Rusku absolutně nic nemá, naopak), že ten film fakt dobrý není. Člověk by si řek, že u filmu z tohoto žánru příběh není důležitý, ale tady je tak moc špatný, že to už je prostě moc a kazí to zážitek. Krom toho si uplně neumím vysvětlit xicht hlavní agentky ..vypadá televizní hlasatelka. Jestli toto má být ruskej ideál cool a sexy agentky?! Ta herečka ani její hraní mi vůbec nesedlo. Efekty jsou celkem ok (nikoliv ale super) a boje tak nějak na úrovni průměru současných akčňáků. Max 30%. ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Trailer mě namlsal ale samotnej film je fakt sračka... Všechno působí trapně, nedodělaně, neskutečně křečovitě a kýčovitě. Hvězdy hlavně za to jak často mě film (nechtěně) upřímně rozsmál. ()

sniperjozef odpad!

všechny recenze uživatele

Neco horsiho se bude jen tezko ve filmografii hledat. Tento film prospikovany lacinymi efekty me doopravdy za srdce nechyti. Tyto filmy stoji na zpracovani a tohle bylo opravdu spatne. A zbytek jako hudba, rezie, strih, pribeh,... no, to tady opravdu neni ani z daleka. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Buďto tam byli všichni neherci, nebo na to prostě kakali. Místy mi to kvůli tomu připadalo jako hraný dokument. Jen pár hluchých míst a ještě kratičkých. Dobře volená hudba. Královsky jsem se bavil.. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

No: Kvalitou tento ruský snímek s přehledem dohání Marvelácké Avengers a dokonce i Kapitána Ameriku (Toho vlastně i předehnal). A teď k těm slabým stránkám: Tak záporákovi jsem dal přezdívku "Jeníček". Ne že by se tak jmenoval. On tak vypadal a já ani nevím proč. Při stopáži 89 minut se muselo hodně uspěchat. SPOILER: Takže terapie pro hrdiny působila jako běžící pás na psychiatrii. Zápletka a nezdary hrdinů? Myslím, že jsem si ve 14 dařil líp. Ale jo, herci byli celkem sympatičtí. Hlavně ta blond Oněžda Naděžda Nataša Toto. Dávám 2*. A mám prosbu: Pokud někdo znáze kvalitní ruský film, poraďte, ať si zpravím chuť. Mě prostě napadlo jen - Jen počkej, zajíci. :-D ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Úplně blbý to není, po technické stránce je to na úrovni lepšího béčka z émeriky, ale styl vyprávění a hudba všechno zničila. Styl vyprávění je pro nás trošku přímočarý, jsme zvyklý z émerických blockbusterů na rozvláčnější vyprávění, což by možná nevadilo tak jak hudba, která film pohřbila o řád níže. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Nuž čo na to povedať. Rusko nie je štát, ale životný štýl. Efekty sú však viac než skvelé ak nerátam arsufa no a potitulkovú scénu nechápem ale inak fajn a 2* tomu dám. ()

F-red 

všechny recenze uživatele

Som prekvapený, efekty celkom ušli. Pri pozeraní tohto filmu si uvedomíte, že je to rovnako debilné ako filmy podobných žánrov z USA ()

Arccos

všechny recenze uživatele

Z filmu jsem náhodou viděl jen finálních deset minut. Každá jejich sekunda byla hloupá a technicky trapná. O zbytku filmu si tedy nedělám iluze, ale hodnotit samozřejmě nebudu. ()

ESW odpad!

všechny recenze uživatele

Hranolky jim došly, housky jsou plesnivy a Marvel jim napodobit taky nejde. Tak, aby už šli do prdele. Pa. ()

subic

všechny recenze uživatele

Aha jo to je ruský, já jsem si furt říkal, proč tam lítají zrovna ruské stihačky. Snaha byla, ale celkově je to teda značně blátivé a to ani nejsem fanda tu těch sci-fi akčňáků o mutantech a superhrdinech. ()

Plaque odpad!

všechny recenze uživatele

Film ako z produkcie spoločnosti Private, akurát bez tých šteklivých scén, na ktoré väčšina čakala. Takmer v každej scéne som veril, že major kapitánka vytiahne bičík a vysvetlí to partičke super sovietskych Xmenov, ako boli hrozne "zlobiví". Inak to bol dej hodný seriálu na nickelodeone pre divákov, ktorým práve začali rašiť chĺpky v podpazuší. Ujalo by sa to tiež aj na nejakej klinike pre duševné poruchy osobnosti, kde by to mohlo byť pacientom premietané ako motivačný film s podnázvom: "Ešte to stále s vami môže dopadnúť aj takto". Ak v Ruskej federácii vymielajú ľuďom mozog takýmto výplachom, nečudujem sa popularite najväčšieho superhrdinu, akého tam od čias Josipa asi nemali. ()

prochyn 

všechny recenze uživatele

Tož soudruzi z Ruska se rozhodli zasadit zdrcující ránu odpornému emerikému filmovému průmyslu. Nejlepší z celého filmu je Valerija Škirando. Má sice jen dva výrazy, ale ty stojí za to. Venušiny kuličky vypnuté - zapnuté. To budou ti ubožáci v JůEsEj čumět, co dokáže ruský filmař a pár litrů vodky!!! ()

Allgreen 

všechny recenze uživatele

Matička Rus nám pripravila riadny vopruz. Jedna jasná hviezda za Medveďa s rotačným guľometom a druhá za príjemne vyzerajúce ženské obsadenie filmu. Ale inak to bolo dosť zlé. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Napsat nějaký komentář asi nemá smysl. Ostatní to vystihly naprosto dokonale. Po všem tom marném snažení o pozornost diváka, jsem utrpěl mírný šok z titulkové scény, která naznačuje že se bude v téhle prapodivnosti snad pokračovat ! Hele na rovinu, 5 Transformátoři z Kardanové lhoty za 5 galaktickými mračny, byly o několik levlů lepší. A to už je co říct. PS : ta neviditelná holka je asi nejzajímavější co se týká schopností. Zbytek je zoufale nezajímavý. Medvěd je hnusnej a neumí nic než mručet a mluvit jak lempl, Kamenovrh je zoufalej už od začátku a tváří se jak idiot, Ninja je sice rychlej ale jinak je to mánička na pěst (kdyby místo těch, pro boj nepoužitelných, zahnutých šavlí, měl třeba švihadlo, byl by zajímavější) a Jelena Jekatěrina, je tragická i když nemluví. Jak otevře hubu je po napětí, protože je to k smíchu a nevíte jestli si dělá prdel nebo to ze sebe chrlí smrtelně vážně. ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Bože, tak to byla fakt hrůza. V Hollywoodu se museli třískat smíchy, obzvlášť u medvědodlaka se střelným arzenálem na zádech. Řek bych, že scénář k týhle podívaný musel psát sedmiletý školák ze zvláštní.... ()

DanielP. 

všechny recenze uživatele

G.I.Joe, Fantastic 4, Marvel... a ted asi tucet studii bo jen zacatek s produkcemi a spol trval pres minutu a pul... Je to stejne. Stejny akcnak. Rusove jdou na to rychle. Amik si chce hrat s milacky davu. Ten film me neurazil, ale ani nenadchnul. Andreajan to vzal na muj vkus az moc z hurta a sem tam jsem se citil trochu ztraceny v pribehu coz by se nemelo stavat. Kazdopadne film je pekny na efekty, kamera celkem dobra, ale uz jsem od rusu videl daleko lepsi na svetove urovni. Tenhle snimek s kamerou mezi ne urcite nepatri. Strihac je novacek a je to videt... ale kdo vi jak moc ho reziser vedl za ruku. Ale asi dost. Odpad to neni jak tu nekteri pisou, urcite jako akcni oddychovka to jde. Ale vic nez 3 hvezdy tomu nedam. Je to spis 2- Herecke vykony nekomentuji radsi vubec, ale nekteri nejsou az tak ztraceni. Trailery na me pusobily skvele, film vsak pokulhava. ()

Reklama

Reklama