Reklama

Reklama

Playmobil ve filmu

  • Francie Playmobil, le Film (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Dívka Marla nevěří svým očím, když jejího mladšího bráchu do sebe vtáhne velký hračkový model města. Dokud podivné kouzlo trvá, vrhne se za ním. Chvíli letí, pak dopadne a pak se nestačí divit znovu a ještě víc. Ocitla se totiž v animované říši, kde ona sama je... figurkou Playmobil. A všichni ostatní taky! Brácha tu ale není a Marla se proto vydává na neuvěřitelné dobrodružství pestrým a kouzelným světem, aby ho našla. Potkává pohodového řidiče food trucku a brzy nato i speciálního tajného agenta, který o její situaci všechno ví a taky přesně ví, co dělat. Na 100%... tedy asi tak skoro úplně jistě. Celou trojici pak čeká zábavná a divoká cesta, která nemá žádné hranice stejně, jako je nemá fantazie světa Playmobil. Projdou westernovým městečkem, potkají piráty, rytíře, dinosaury, Vikingy, objeví pohádkovou část s netradiční kouzelnou vílou a všechny stopy směřují až do římského kolosea, kterému šéfuje zlovolný císař Maximus. (Bontonfilm)

(více)

Videa (7)

Trailer 6

Recenze (25)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Moc by to chtělo být dalším Lego příběhem, jenže tomu chybí úplně všechno. Je to jen animák, u kterého se nebudou nudit tak maximálně malý caparti. Humor je ten nejzákladnější, všechno je to šíleně hlasitý a barevný. Skáčeme z jednoho světa do druhého ale mě to bylo vyloženě jedno. Jediná dobrá část byla ta špiónská, tehdy jsem si ještě říkal, že by mohl jít film ve druhý půli nahoru, jenže za 5 minut jsem zase začal upadat do všudypřítomné letargie. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Dánsku stavebnicu sme vymenili za nemeckú, aby sme sa znovu vydali na interaktívny marketingový výlet do detskej fantázie. Tu sa však podobnosť s Lego movie končí nakoľko kvalitatívne je Playmobil na oveľa nižšej úrovni. Hračka Playmobil síce nie je tak kreatívna ako Lego, no schopný filmár by dokázal z toho urobiť dobrú magorinu, ktorá by zabavila aj dospelého diváka. Takto sa jedná len o detskú jednohúbku s príšernými pesničkami. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Když jsem tehdy na to viděl trailer byl jsem hodně skeptický říkám si copyright Lega , ale není to vůbec špatné. Pokud budu porovnávat je to na podobné úrovni jak Lego Příběh 2 a určitě lepší Lego Batman a Lego Ninjago. Kdyby byl další díl (nevím kolik to vydělalo nebo prodělalo) klidně bych do toho i šel. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $1,083,213Tržby Celosvetovo $13,759,990▐ Technicky nie je animácia najhoršia ale dejovo to pláva dosť v rutine. Skutočná zábavnosť je minimálna. V priamej konkurencii / či konfrontácii s LEGO filmami to je o úroveň nižšie. Animáky posledných rokov okrem Pixaru a Disney sú dosť ošuntelé. Bez väčšej výpovednej hodnoty. /videl v kine: 50%/ ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

je celkem evidentní,že Playmobil (který pro mě byl vždycky ošklivější Lego,popřípadě o malinko hezčí Igráček) se inspiroval právě u Lega a nechal si natočit svůj PR kousek.Bohužel pro ně jsem ale takhle zoufale nezábavný a nudný animák neviděl už roky.Animace se je sice ok,ale humor tu není vůbec a když už přijde pokus o něj,tak nefunguje.Příběh je navíc slepenec nezáživných klišé a už asi od půlky kdy mi došlo,že se nic nezmění mě přestalo zajímat co bude...20% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • Postavu Fairy Godmother v Nemecku nahovorila víťazka 10. nemeckej superstar Beatrice Egli. (JADIM)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. července 2019 na Mezinárodním animovaném filmovém festivalu v Annecy. (ČSFD)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Reklama

Reklama