Reklama

Reklama

Tajemství: Odvaha snít

  • USA The Secret: Dare to Dream (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vdova, která má problémů až nad hlavu, potkává okouzlujícího profesora. Ten pro ni má zprávu, která jí může změnit život, ale zatím si ji nechává pro sebe. (Netflix)

Recenze (37)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten typ filmu, který Američani potřebují k životu, aby si uvědomili, jak je život těžký a jak je důležité se z neštěstí oklepat a žít život dál. Oprah Winfrey doporučuje všemi jedenácti prsty na nohou. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $3,184,114▐ Josh Lucas ešte v pohode, dá tomu nejaký rozmer, Katie Holmes vypadá riadne ošuntelo, z jej strany skôr trápenie. Andy Tennant je už nehorázne vyprchaný režisér, rovnako ako príbeh čo ponúkol. /40%/ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Len v krátkosti. Myslím, že Andy Tennant prekonal aj Sparksa. Minimálne rovnaká úroveň. Na hranici odpadu. 30/100 ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Filmy o síle víry, plnění snů, tajemně působících synchronicitách a podobných ezoterií zavánějících tématech asi vždy budou některé cyničtěji založené diváky odpuzovat. Já se za podobné filmy ale ráda postavím, pokud si myslím, že daný film má obsahovou hodnotu a zaslouží si to. Tento film mě mile překvapil. Čekala jsem spíš béčkový snímek, podobně jako má béčkové ztvárnění i jinak výborný dokument podle knihy The Secret, ale dočkala jsem se velmi příjemného, lehce romantického dramatu s poměrně kvalitním scénářem. Ne, film sice může působit trochu „ezo“ a pohádkově, ale béčko to není. Příběh je souvislý a dobře vystavěný, příjemně plyne a konverzace postav působí v rámci tohoto žánru velmi přirozeně. Scénáristicky jsem proto byla spokojená a herecké výkony taky byly vesměs dobré. Snad jen úplný konec filmu byl možná až příliš okatě pohádkový a skoro až kýčovitý (dokonalý happy end včetně poníka!), což může působit trochu přes čáru, ale na druhou stranu, proč ne… Krom cukrkandlového konce za mě působí film docela realisticky a postávám jsem fandila. Rozhodně palec nahoru za postavu Braye Johnsona (Josh Lucas), která ztělesňuje víru v běh života a přirozené načasování bez „tlačení na pilu“. Pokud jste člověk, který ocení pozitivně laděné snímky a dokážete z nich čerpat inspiraci pro život, sílu víry i všeobecné dobro podobně jako já, pak tento film doporučuju. ~(4,0)~ ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Miranda je tvrde pracujici mlada vdova, kteta vychova tri deti. Objevi se zahadny muz a za nekolik dni jehi pritomnosti se zmeni duch cele rodiny. Ale muz ma tajemstvi, ktere muze vse zmenit. Vrahem jedy zahradnik. Film je typ romanci, kde se posledni zbytky belochu v Americe zapasicich s neplodnosti prochazeji po plazich a delaji barbecue vecirky. Ale nechteny smich vam prozari den a mate svobodnou volbu, kdy film vypnout. Pribeh je zalozen na svepomocne knizce Rhondy Byrnove z roku 2006, ktera vysla v nakladu desitek milionu, kdyz i americke influencerka a moderatorka Oprah Winfrey ji doporucila. Je o sile pozitivniho mysleni. Pri sledovani filmu budete mit pocit, ze uz jste ho videli. Pod idylickym obalem trpi Miranda stresem a dluhem.Manazuje morskou restauraci v New Orleans. Je tak zavalena problemy,ze si nedopreje ani tak jednoduche poteseni, jako je pizza. Ve tretim dejstvi film upadne do melodramatu. Mezi protagonisty je nulova chemie. Je to typ filmu, kde se vse rozhodne rychle. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Katie Holmes chvalabohu oslobodená od scientologických bludov, avšak po dlhom čase ju vidím na obrazovke a nejak herecky nevyspela. Ak v tomto filme má vystupovať ako mladá vdova, tak skôr vyzerá ako spuchnutá alkoholička, lenže v deji nič také v jej postave nemá vystupovať. S príchodom Joha Lucasa som očakával novú možno aj thrillerovú, minimálne však silne dramatickú zložku. Najdramatickejšia bola ale len búrka. Celé sa to vykľula ako ľahká rodinná historka s jedným malým odhalením, o ktorom tušíte od samého začiatku. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NETFLIX - Nebýt toho přeslazeného konce, byl by to hezký příběh. Takhle se to bohužel zařadilo mezi prvoplánové kýče. 65% (J) ()

Derek 

všechny recenze uživatele

Film ako by ho pisal sam Nicholas Sparks, jeden velky gyc plny patosu a stupidnych dialogov. Pre ludi co maju radi knihy o zivotnych mudrach ako stvorene... ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ono je to takmer počas celej doby smutné, ale napriek tomu sa tam dá nájsť niečo pekné, dobré a dokonca i kúzelné ... ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Sice nic nového, hraní na city, jak jsou na tom američané špatně atd. atd. Ale jinak je to celekm pohodový a fajn film.. Zase tak trošku pohádka o Popelce, ale proč ne. Herci fajn, prostředí taky, stopáž naštěstí není přemrštěná, takže, když si chcete na dvě hoďky odpočinout, účel to splní. A možná uroníte i nějakou tu slzu...70% ()

rounen 

všechny recenze uživatele

Pěkný film.. Po dlouhé době jsem viděl Katie Holmes.. Naposledy v Dawsonuv svět.. Hraje stále dobře.. Už na ní jde vidět stárnutí a starosti z reálného života, ale stále si drží herecký um.. Za mě i pěkný příběh.. ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Hlavní myšlenku knihy zosobňuje John Lucas, a to vskutku celkem okrajově a především ve skvělé první půlhodině filmu. Zbytek se spíše zaměřuje na tuctový americký scénář. A myšlenka vyznívá tedy do ztracena. Plus je, že děti nebyli typické filmové - průšvihové, nevychované, způspbující problémy. 3,5* ()

montongery 

všechny recenze uživatele

Nejkýčovitější a nejstereotypnější americký brak, kdy klasicky víte, jak to dopadne už po prvních pěti minutách, co jsem po dlouhé době viděl. Jediný důvod, proč jsem film dokoukal celý, byl příjemný výkon Katie Holmes. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Ako chceš niečo, keď ani nevieš, že ako si to máš pýtať?“ Jeden zvláštny romantický príbeh – ale možno nie je to tá správna kombinácia slov. Postupné budovanie príbehu vyvrcholí v scéne, ktorá je však na obecnej úrovni. Filozofické myšlienky fungujú len občas. Záver trochu unáhlený. Chémia medzi postavami je krehká a nie vždy funkčná. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Reklama

Reklama