Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolský basketbalový trenér dobrovolně trénuje problémové dospívající teenegery v dálkovém běhu. (klidas_pk)

Recenze (11)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $34,746,945Tržby Celosvetovo $38,026,103Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,798,259Tržby za predaj DVD v USA $4,454,568║ Alex Kendrick vie aj ďaleko lepšie namotávať akoby každým ďalším počinom strácal na nejakej vierohodnosti. Miestami zbytočne moc tlačí na pílu, až to začína byť otravné, a aj keď už mu to začne fungovať, pôsobí dosť skratkovito, zbrklo, nevyvažene. Záver dojal ale ináč viac než slabší priemer nedosiahol. /45%/ ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Kouč basketbalového týmu se těší na šampionát, ale ve městečku zkrachuje velký zaměstnavatel a jeho sen se zhroutí. John vymyslí plán - jeho svěřenkyně má uspět v přespolním běhu závodech. Finálové rozuzlení je úplné emoční vydírání a Kendrick do něj určitě zapojil i svoje nohy. Všechno je to zčásti levné, zčásti ubohé a zčásti náboženské. Nejprve se to zdá jako mírně nudný film pro teenagery s předvídatelným koncem, ale pak se to rozšíří na kázání o zázračné moci modlitby. Tento vzkaz filmu bylo to jediné co u mě mě trochu fungovalo. Režisér je kompetentní, ale zřídka se pohne za základní fungování filmu. ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Další film Alexe Kendricka, v němž chce poukázat na Boží principy - tentokrát na odpuštění. Za sebe ale mohu říct, že tentokrát se poselství dost utápí ve zbytečné dvouhodinové stopáži a hloubka vlastního tématu je tak trochu odfláknutá, na úkor vlastního dramatu - závodu což je trochu škoda. Ale za skouknutí určitě stojí! TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Alex se opět předvedl! Perfektní drama s nevídaně propracovaným scénářem, který poukazuje na skutečnou podstatu křesťanství a vztahu mezi věřícím člověkem a Bohem. Příběh o odpuštění a nové naději. Pod povrchem svých vlastních představ a přetvářek, kdo skutečně jsi? ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Príbeh o odpustení a o tom, že s malou pomocou sa dajú spraviť veľké veci. Film o viere nielen v slovách Boha, ale aj v sebe, aby sme prekonali (nielen) tie ťažkosti, ktorými sa stretávame „každý deň“. Škoda, že je v tom viac „USA feeling“ ako by to malo byť. P.S.: Otázka. Ako by ste predstavili vás ako človeka, čiže „Kto je „XY““? Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

TV film o mladej bežkyni, v rámci hesla, prestaň kradnúť, začni behať. Béčkový príbeh v béčkovom obsadení o rodiacej sa športovkyni, ktorej sa len tak zrazu objaví otec, bývalý atlét, pred smrťou. Tento nešťastník nakoniec za pomoci vysielačky z postele v nemocnici, skôr ako naposledy vydýchne, doženie astmatickú bacuľku do víťazstva v cieli. Je priam ukážkové, čo dokáže akýsi americký režisérko splodiť, aby ponúkol niekomu, ako jednoducho sa dá premárniť strávený čas pri zhliadnutí tohto braku. ()

jethrotull odpad!

všechny recenze uživatele

Klasicka americka sracka,co ma chytit za srdce,ale mozno chyti iba tych s mensim IQ. Tie medove motuzy mozu mazat pod nos len tupej americkej mladezi. ()

janmatys 

všechny recenze uživatele

Od půlky neuvěřitelná propaganda na náboženství, ale NEUVĚŘITELNÁ! Osobně jsem měl pocit, že to už nedám, a posledních cca 40 minut jsem už sledoval s odporem jenom kvůli tomu, jak to dopadne (nebo spíše, jestli to dopadne dle předpokladu). Věřícím se to dá jistě doporučit, ostatním ne, a je to celkem škoda, protože asi do poloviny se na to nechalo dívat. ()

Reklama

Reklama