Reklama

Reklama

Soukromý detektiv se nechal najmout na rutinní případ zmizelé osoby. Vše se však záhy zkomplikuje. A když se ukáže, že hlavní podezřelou je jeho dlouho ztracená dcera, začne boj o čas... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

silentname 

všechny recenze uživatele

Ako malé krimi béčko je ”The Poison Rose” celkom okey. Ako film s veľkými menami je to trošku zlyhanie. Chápem divákov, ktorých to nudilo. Na mňa to prvýkrát pôsobilo rovnako a preto som film odložil na inú príležitosť. A vyplatilo sa. Hoci je to relatívne jednoduchá záhada a vysvetlenia nebudú ani trošku prekvapivé (možno s výnimkou toho posledného), tak vďaka Travoltovi sa to dalo dobre skusnúť. Občas som mal síce pocit, že jeho vnútorné monológy neboli potrebné, ale inak mi povahovo aj ako postava dobre zapasoval. Nemal som s ním problém. Ostatní sa snažia, no nie som si istý či im scenár umožňuje dať do toho niečo viac. Všetci dávajú podľa mňa taký štandard. Ale nenájdem výkon, ktorý bol podľa mňa nefunkčný. Inak ani neviem čo viac povedať. Na jedno pozretie je to okey, no nemyslím si, že tento film raz pre niekoho bude nedocenenou klasikou. A čoskoro si uvedomíte, že je film vlastne poriadne zabudnuteľný. Hodnotenie: C ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Lepší režisér by možná podobný námět očesal o nepřirozeně znějící dialogy, dodal mu tempo a vylepšil dojem z některých těžkopádných odhalení. Nemluvě o tom, že by akční scény (kterých naštěstí není moc) pak nemusely působit komicky. ALE, i když má The Poison Rose pořád daleko k něčemu opravdu dobrému, je třeba jedním dechem dodat, že kdyby kousky takovéhle kvality nyní natáčel například Bruce Willis, byli bychom za to ještě rádi. Protože když už mít nakročeno k hereckému důchodu, kde zkrátka kinohity do klína nepadají, je i lacinější televizní detektivka lepší než tupé akční céčko. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Extrémne pomalá detektívka, v ktorej Travolta rieši totálne nezaujímavý prípad vo svojom rodnom meste a všetko to ešte celý čas nudne komentuje. Po pár minútach som mal pocit, že sa zastavil čas. Na súčasné typické Travoltové filmy sa tu nájde v obsadení väčší počet známejších hviezd, ale nikto z nich tu nič svetoborné nepredvedie. Jediný kto vyniká je komicky pitvoriaci sa extrémne vyžratý Brendan Fraser. Na ňom som sa párkrát zasmial. Travolta ma pre zmenu rozosmial vo WTF scéne v ktorej zoskočí z budovy na zem. Alebo spadne? Behom letu sa to zmenilo zo zoskoku na pád. Výsledkom je totálna nuda, ktorú fakt neviem komu by som odporúčil. 3/10. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně zlé, ale žádná paráda se zde také nekonala. Celý film je opravdu velice nudný a případ který řeší není nijak zajímavý a teď po pár dnech už ani pořádně nevím o co tam vlastně šlo. Každopádně film byl výborně obsazený a myslím, že všichni byli naprosto skvělí. Jen škoda že si zahráli zrovna v takovém filmu. PS: bylo mi skoro až líto vidět toho sympatického lovce mumií v takovém stavu. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Celý film jsem si říkal, proč to má tak nízké hodnocení? 49%? Vždyť je to docela zábavé krimi s parádním obsazením. Potom ovšem přišlo celé rozuzlení a vy zjistíte, že je to orpavdu kravina se spoustou děr. Nicmén ěobsazení bylo opravdu skvělé. John Travolta a Morgan Freeman byli tradičně suproví. Femke Janssen, Peter Stormare a Robert Patrick velmi potěšili. Brendan Fraser je teda strašný. Nechápu, co se s tím chlapem stalo. Škoda ho. Trochu mě mrzí, že jsem nikde nepostřehl Cladiu Gerini, ale nevadí. Herecky to bylo skvělé, scénář a režie byly slabé. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Savannah a Richmond Hill v Georgii a v San Antoniu v Texasu. Točilo se také v Římě v Itálii. (rafix)

Reklama

Reklama