Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volání divočiny vypráví příběh Bucka, psa hýčkaného svým pánem i jeho rodinou. Jeho život se však rázem změní ve chvíli, kdy je ze svého domova v prosluněné Kalifornii unesen obchodníky se psy, kteří jej prodají do mrazivé divočiny kanadského Yukonu během vrcholící zlaté horečky na Klondiku. Zde je svými novými pány nucen ve psím spřežení tahat hlubokým sněhem těžké sáně. Díky své nezlomné vůli dokáže Buck v těchto drsných podmínkách přežít. Naštěstí se mu nakonec podaří uniknout a najít nového přítele, samotářského dobrodruha Johna Thorntona (Harrison Ford). Po jeho boku zjistí, že díky svým přirozeným psím instinktům dokáže v nehostinné divočině nejen přežít, dokonce v tomto novém a svobodném životě nachází i zalíbení. (CinemArt)

(více)

Diskuze

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Kde jsou ty časy, kdy hráli skuteční psí hrdinové. To byla teprve filmařina. Dnes je to samý digitál a je to spíš všechno horší než lepší . To rovnou mohli udělat celé animované. Ale takhle polovičatě se to vůbec nehodilo a vůbec to do toho filmu nepasovalo. Takhle z toho vzniknul akorát paskvil. A scénář je ještě obšlehnutý jako přes kopírák, žádná nápaditost, žádný charisma z toho filmu nebylo cítit. Prostě se jelo podle šablony a hotovo. Na tohle téma je spoustu lepších filmů s opravdovými psími hrdiny.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Sepp37

Sepp37 (hodnocení, recenze)

Pekný a dojemný film. Nič moc sa tam neudialo, bolo to proste dobrodružstvo psa, ktorý mal svoj vlastný character arc a ako príbeh v hľadaní samého seba to fungovalo. CGI patrilo medzi tie lepšie. 

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

hábič

To je jen fanouškovský návrh dabingu. Tedy to, jak by to podle daného uživatele dabingfora mělo vypadat. Realita může být ve výsledku úplně jiná, ale troufám si tvrdit, že Jiří Štěpnička tam na 99% bude (pokud není zrovna v karanténě nebo tak).

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Je nějaké info, kdy tento film vyjde v ČR na Blu-Ray nebo DvD? Nebo se všechno kvůli covidu zastavilo?

na příspěvěk reagoval k4n9ur

charles3

charles3 (hodnocení, recenze)

No a má to teda něco společného s Londonem, potažmo s filmem Hlas divočiny (1972, hráli Heston a Mercierová)? Tam byl taky pes Buck, dobrodruh Thornton a odehrávalo se to na Klondiku... Podobnost čistě náhodná?

beker666

beker666 (hodnocení, recenze)

To sa niekto asi riadne pos.ral pri tvorbe tych dnesnych akoze pseudo pi.o.in okolo filmu to ani neslo naco robit veci riadne v prirode ked sa daju robit za PC dalsi brutalny pruser ani to nechcem pozerat zase Disney doje.e aj to co sa neda fakt sorry ale tych digitalnych zvierat je vo filmoch uz ozaj jak nasran.ch ale sak dobre bude aj doba ked uz priroda ani zvierata nebudu a ja dufam ze sa toho uz nedozijem ale toto nemam na to slova...

ezop1012

ezop1012 (hodnocení, recenze)

pre boha co tam robi cernoch? a este k tomu aj rozprava? a ten pes? the call of the wild, 1972, a hlavne ch. heston zamrznuty v lade, take filmy sa uz zial "netocia". 

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Ten digitální pes je vážně tragédie. už to tu psaly jiní, ale tohle vypadá fakt hrozně.

KeineLust

KeineLust (hodnocení, recenze)

Nejodpornější triky co jsem kdy viděl. Ford musí bejt už fakt senilní, když vleze do takový sračky.

na příspěvěk reagoval fabecc1222

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Kdyby zvířata dávno nezvládla Kniha džunglí od Favreaua, tak asi přimhouřím oči, ale ten pes je fakt CGI tragédie... Možná lepší použít reálnýho.

Frog.cz

Frog.cz (hodnocení, recenze)

Ty voe ten digitální pes z tohoto filmu už dopředu dělá něco jako levná slátanina o zombících.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Tak ten trailer hodně bolí. Čokl totální katastrofa. Forde, do čeho jsi se to namočil, máš to zapotřebí?

Rumplcimprca

Rumplcimprca (hodnocení, recenze)

Tak ten pes je skutečně tragédie, to je fakt Disney kukuč a mimika. Vůbec se to sem nehodí. Jako kočky a psi, už dost starý film, působí lépe - proč? Protože tam ty zvířata fyzicky sou a jen je cgi vylepšila, tenhle generovanej vořech možná je roztomilej, ale hodí se tak do nějaký animovaný pohádky.

na příspěvěk reagoval Dacsus

EricNor

EricNor (hodnocení, recenze)

Ten pes je sice na dnešní poměry naanimovanej dost humpolácky, ale jinak se mi to líbí.

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Tak z tohto nemám dobrý pocit. Pôsobí to, že Disney už zaborili svoje prsty do Foxu v tomto filme, pôsobí to vysoko Disney a potom je tu tá scénka s riekou, ktorá pôsobí ako keby sa vzala z filmu "Alfa". Pozrieť to asi pozriem, no tie vizuály a tá atmosféra, ktorá z toho traileru nie sú moc dobré.

Ripley

Ripley (hodnocení, recenze)

 To zase bude průser.Vypadá to jako další hraná disneyovka,je to infantilní a ten cgi pes je prostě konkrétně tady neskutečný zlo...alespoň zatím v traileru.Proboha proč se tváří a dělá ksichty jako původně animovanej neživej pes?Tak možná pro sedmiletý haranty...

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

Kurňa, Volání divočiny není žádná uhlazená rodinná Disneyovka pro zahřátí srdíčka jenže oni to přesně tak prodávají. Zkurvení celýho vyznění je snad ještě horší než digi pes.

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Taky jsem si říkal, že je škoda, že nezvolili alespoň kombinaci reálu a CGI. Být to živý pes a jen v "nenatočitelných" situacích ho udělat digitálně. Ale stejně to asi bude silné...

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Skoda, ze sa dnes uz filmy netocia. Zas dalsi hnusny digibordel, ktory by sa dal ovela lepsie natocit nazivo.

na příspěvěk reagoval mm13

Související novinky

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Reklama

Reklama