Reklama

Reklama

Popstar: Vše pro slávu

  • USA Popstar: Never Stop Never Stopping (více)
Trailer
Hudební / Komedie
USA, 2016, 87 min (Alternativní 83 min)

Obsahy(1)

Conner4Real (Andy Samberg), někdejší člen chlapecké kapely Style Boyz a nyní úspěšný sólový umělec, si chce upevnit své místo na vrcholu hudebního průmyslu. Když se však z jeho posledního alba stane propadák, je rapper nucen vyrazit na výstřední turné plné pobuřujících triků a propagačních kousků v zoufalé snaze obnovit svou upadající image. Vzhledem k tomu, že prodeje stále klesají, turné se neuvěřitelným způsobem zvrtne a jen urychlí Connerův rychlý pád do hudebního zapomnění. Poté, co je turné nakonec zrušeno, původní členové Style Boyz Owen (Jorma Taccone) a Lawrence (Akiva Schaffer) navrhnou, že se znovu dají dohromady, aby zachránili zbytky kariéry svého přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosta kokotina delajici si srandu ze vsech tech filmu o ceste na vrchol. Od zacatku do konce to jede podle klasicky sablony vzestup, pad, vyhrabani ze sracek, do toho spousta pisnicek s naprosto mimoznima textama, rozhovory se znamejma osobnostma a lehce dokumentarni styl. Jenze v kazdy minute filmu je vam jasny, jak si z toho tvurci delaj nehoraznou prdel. Ne, ze by to byla az tak uzasna komedie, ale par hlasek je zabijackejch, bavil jsem se od zacatku do konce a Samberg je v hlavni roli genialni. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Najprv som si povedal, že aká fajnová satira na súčasný komerčný hudobný priemysel. A potom som si uvedomil, že táto absurdita nemá zas až tak ďaleko od reality. Keď si predstavím všetky tie dnešné hviezdy a hviezdičky, ktoré v podstate so sebou prinášajú väčšinou len extravaganciu, výstrednosť a škandály, tak bol tento film napokon smutný odraz reality. Nehovoriac o tých stupídnych textoch, počítačom komponovanú hudbu a nehoráznych prachoch, ktoré sa v showbiznise točia. A potom niektorí fakt nevedia čo od dobroty. V tomto filme to bolo vystihnuté priam ukážkovo! Nebyť viacerých oplzlostí a nechutností, tak by to snáď stálo aj za 5*. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Chytrá satirická parodie prakticky na všechno, co si představíte pod pojmem hudební průmysl. Andy Samberg je v hlavní roli výborný, nemá příliš daleko do Sachi Barona Cohena a asi mě teď začne víc zajímat, oceňuji ale i tu spoustu dalších lidí ve vedlejších až zanedbatelných rolích, kteří se mnohdy nebáli udělat si legraci sami ze sebe. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jméno Andy Samberga je synonymem pro ty nejbláznivější možné filmy, a Popstar je toho jen jasným důkazem a kdo alespoň trochu zná jeho tvorbu, případně minimálně snímky jako 7 Days in Hell, či Tour de doping, už dopředu může tušit, co ho zde bude čekat, ovšem divák, který do toho půjde tímto směrem ,,nepolíbený,, , bude nejspíš šokován a je jen na každém, jak se k tomu postaví, jelikož se skutečně nejedná ani o trochu běžnou filmovou produkci, naopak, šílenosti, zběsilosti, naprostá nekorektnost a lavina vulgarismů tu doslova sálají z každé scény, z každé věty, a to vše se odehrává v takové kadenci, že skutečně nepřipravený divák by mohl být hodně rychle znechucený, či pobouřený, ale já jsem přesvědčen, že to je Sambergovi a jeho tvůrčí partě stejně úplně u řiti, protože právě to je jejich cíl, totálně se urvat ze řetězu, bořit mantinely a řítit se kupředu tou nejdivočejší možnou cestou. Samozřejmě v tom hledat nějakou smysluplnost, či filmové aspekty jako atmosféru, vizuál, či nevšední styl zpracování, by bylo zcela zbytečné, jediným účelem Popstar je totiž pobavit diváka co nejjednodušším možným způsobem a nalákat na to i třeba nepřeberným množstvím cameo vstupů mnoha hvězd showbusinessu, které se zde jen tak mimochodem též dokáží velmi často pořádně odvázat, až se jeden nestačí ani divit. Tohle je zkrátka ale vážně těžké popsat jinak než jako absolutní úlet, tudíž kdo podobným šílenostem hoví, bude i touto podívanou naprosto uspokojen, a kdo ne, tak ať se jde bodnout, a nekurví tu tomu zbytečně hodnocení :-). ()

NJD 

všechny recenze uživatele

"10 seconds is an eternity, it's like a third of the way to Mars!" Koukal jsem na to s kámošema, který to komentovali slovy "co je to za sr**ku?". A já se jim vlastně ani nedivím, člověk holt musí Lonely Island už znát, aby si tenhle jejich film dokázal užít. Protože jenom pokud je znáte už iks let, tak se dokážete upřímně zasmát u všech těch na první pohled nesmyslných vtipů. A hlavně si taky pak můžete uvědomit, že to celý vlastně není jenom nějaká prvoplánovitá hovadina, ale sakra promyšlenej a dobrej koncept :) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Malé cameo si zde střihla i Emma Stone jako Claudia Catrell v kratkém klipu Turn Up the Beef. (Sancoo)
  • Písnička "Equal Rights" je parodií na "Same Love" od Macklemora. (Sancoo)
  • Titulky obsahujú ešte jednu scénu. (Johnny.ARN)

Související novinky

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Reklama

Reklama