Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohled na původ, historii a konspirace za uskupením „Majestic 12“ – tajnou skupinou korporátních a vojenských elit, která dostala za úkol provést reverzní engineering mimozemských technologií. (kriplozoik)

Diskuze

Uživatel bocellinko smazal svůj příspěvek.

Han_Quadro

Han_Quadro (hodnocení, recenze)

Všichni co tomuto dílu dáváte odpad: jste jen omezení čůráci s vimitými mozky, naprogramovali vás mimozemstani!!!! a jste kundy! nemáte vůbec rozvinute vyssi vedomý za to já ano, já jsem taky iNISDER!!!! Velel jsem operacim kolem mesicu jupitera, kde jsme staveli kolonii na měsíci Europa, samozřejmě nikoliv na povrchu ale v útrobách pod ledem, tenkrát to byla zlá doba prootze estli se myslíte že studená valka byla jen na zemi(stejně to byl důsledek jen války mimozemstanů, který manipulovali s jednotlivýma vladama) tak to ste este nevideli studenou válku ve vesmíru, to je teprve masakr, samozřejmě kolonizace mesica europa nebyla zadna prdel, ale dřina plná setřesu, napadali nase moduly velmi casto prapodivni morti tvorove, obdoba velryby s reptilianimi rysy a chapadli, byl to jako mazec nastesti jsme to prezili a kolonie byla zaseda priblizne do stredu planety. 

 

Nás československy program, byl hrazen vexkláky z celé republiky, což byly vlastně taky agenti utrajnené části stb, která měla za cíl ziskavat financi prostředky na tyto operace, velkou cast prijmu pak znamenali ceske zbrojovky, prodejem zbrani se ope fainancovalo tyto operace. Jelikož jsme ale neměli ponorku, tak nase prvni lod nebyla ponorka ale objekt ve tvaru popelnice, jak bylo i leaknuto v serialu nastevnici, tenrkát bylo jasny ze nekdo praskal. velkou cast penez sme samozrejme shaneli a brali i z rozpoctu a ze sovetského svazu, což pak vyustilo v jeho pád, osobně sem nekolikrát na toto téma mluvil se stalinem a hitlerem, který samozřejmě stale ziji, jako těch židu co meli byt zplynovani, ty sou taky živi, tim se jen kryla kolonizace vesmiru, v koncetraku se lidi nezabíjeli, ale lifrovali do lodi a posilalil do naových kolonii!!! spalovali se tam jen mrtvoly, civillů a vojakků!!! aby se to celé pokrylo!

 

Proc o tom ted mluvim, protoze za par dni konci moje operace a ja budu přesunut zpátky v case do mých 12 let..

Reklama

Reklama