Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohled na původ, historii a konspirace za uskupením „Majestic 12“ – tajnou skupinou korporátních a vojenských elit, která dostala za úkol provést reverzní engineering mimozemských technologií. (kriplozoik)

Recenze (17)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Above Majestic by musel mít tak 3 hodiny a nebo být rozdělen na části, jako celek se zdá místy příliš povrchní a plytký, že nevysvětluje více do detailu některé schopnosti Syndikátu a jejich zařízení, nicméně v celku jde o fantasticky projekt, možná vůbec ten nejlepší (zasadni) svého druhu, ktery tu doteď chyběl. ORDO AB CHAO. Procesy jsou spuštěny. Rozdělování lidí a tlak na ně bude narůstat. Až to někde bouchne. A lidé se začnou mydlit mezi sebou. Provokatéři / placení / zmizí. A elity se budou smát na plná hrdla. Neboť zas jim vyjde prastarý trik. Jsme fakt nepoučitelní? Pan VK (AE) to říká správně, lidé globalizaci chtějí, chtějí “svobodně” cestovat, mít otevřené možnosti, s chytrými (špionážními) mobily, díky kterým sami hloupnou. Chtějí být někdo, na povrchu, aby to bylo vidět, kam to v čase dotáhli. Hlavně nevyčnívat ze stáda v tom neméně výhodném směru. – A co mají před očima, stejně nevidí, nečtou; co mají v hlavě stejně není jejich, ale nasazený program a strach. Ale mají titul z univerzit. Kdo by nechtěl patřit do té elity – tam kde jsou peníze a výhody, postavení? Kdo by o tohle vše chtěl přijít? Jak se více člověk odlišuje a procitne, z okolí se najednou stávají agenti matrixu. Děje se to všude. Proto sláva těm, kteří se nebojí jít proti proudu. Ať už to je alternativa v mediální sféře nebo tichý, pokojný bojovník v té osobní. Revoluce musí začít nejdřív v každém z nás. A nakonec můj oblíbený: Lidé nemají ani tušení o cílech světové politiky a nechtějí si její existenci vůbec připouštět, nechtějí se smířit se svojí absolutní bezmocností a oddávají se nejrůznějším sebeklamům. Jsou příliš zotročeni”. Miroslav Dolejší (Autor slavné Analýzy 17. listopadu 1989). PS: Lidé co tomu dali odpad!, buď to vůbec neviděli a odpad dají jen z principu a nebo to jsou jen obyčejní nevěřící Tomášové a hlupáci. Nebude to tak dlouho trvat a spadne vám brada. Kabala ehm globalčíci vítězí na celé čáře, vše to do sebe dokonale zapadá. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérská konspirační sračka, která až hraničí s retardací tvůrců, jejichž fakta a argumenty se na začátku zastaví u konstatování, že jsou naladění na vyšší formu vědění, kterou divák prozatím neoplývá a proto musí nekriticky uvěřit všemu, o čem mu budou lhát. Zcela bez podkladů fantazírují, že v Antarktidě jsou podzemní milionová města osmimetrových reptiliánů, kteří pomohli nacistům sestrojit pokročilé technologie a tajné americké organizace využívají jejich znalostí a technologií dodnes. Že svět, ve kterém žijete ve skutečnosti řídí tajné vlády (asi nová varianta na NWO) a všechny knihy v historii lidstva společně s těmi současnými jsou jen lži sepsané reptiliány, aby nikdo neprokoukl tu hrůznou pravdu. Že už v minulém století cestovali lidé do vesmíru díky mimozemskému pohonu připevněnému na ->podmořské ponorky<-. Pokud pak konečně přijde řeč i na něco reálného, co na rozdíl od osmimetrových mimozemských plazů v Antarktidě skutečně existuje (kulturní tradice protáhlých lebek u různých civilizací v historii lidstva), tvůrci divákům opět lžou ve jménu své agitky, kdy protáhlé lebky, kterých se dosahovalo pomocí obinadel utahovaných kolem lebky dítěte v růstu, označují za vrozenou dědičnost mimozemské geniality a bezostyšně si vymýšlí, že daní lidé měli dvakrát tak velký mozek a dvojnásobnou inteligenci, ačkoliv ve skutečnosti neměli nic jiného než uměle protáhlou lebku díky plánované deformaci, se stejným mozkem jako má každý jiný člověk, akorát s jiným tvarem mozku díky té deformaci lebky. Racionalita nula, fakta nula, fantazírování a lži na maximum. Dokument se ani nedá zařadit do konspiračního žánru vedle Danikena, který těm vlastním blábolům nevěří, jen na nich parádně vydělává. To jsou přímo úděsně trapné dezinformace určené pro retardované lidi, takže pokud je kdokoliv z vás ochoten uvěřit těmto bludům schizofreniků, měl by ve vlastním zájmu vyhledat odbornou pomoc - ne, nejsem zednář, který tě záměrně mate. Viděno 40 minut, už od začátku to nesnesitelně uráželo mojí inteligenci, se sebezapřením doklepáno alespoň do 1/3 dokumentu k získání uceleného obrázku o tom, že je to skutečně odpad!. 0 % ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Úvod je v medziach uleteného konšpiračného dokumentu s istou mierou literárnej fikcie a primeraného spracovania. Cituje sa otec atómovej bomby Oppenheimer. Prirovnáva pokusy k vetám z Bhagavadgíty (časti staroindického eposu). Následne začína divácke peklo, ponúkajúce aj následné nespochybniteľné pravdy a fakty: Indický epos opísal atómové výbuchy v staroveku. Nacisti na Mesiaci v 40. rokoch na Mesiaci postavili základňu, dnes prekladisko ľudských otrokov na trhy do iných galaxií. Tam ich bartrovo menia za ET technológie. Za našou galaxiou je 8 planét - kópií Zeme. Žijú tam speakujúci ľudia. Zo Zeme sa tam cestuje za 20 minút. Americkí prezidenti (až na jedného) majú spoločného predka - anglického kráľa Jána (tu mi napadlo "Pre pána Jána!" - stručné zhodnotenie filmu). Mocní tohto sveta žijú hrozne dlho. Ide o 1% ľudstva. ET roky podpisujú zmluvy s americkou vládou. Reptiliáni všetky knihy falšujú vyše 6000 rokov. Všetko písané slovo je lož. Toto nie je nič iné, len podsunutá rada divákom, že nemá žiadny zmysel čítať. Čiže robiť to, čo nás preukázateľne chráni pred hlúposťou. Dokument, sprvu obohatený o rôzne strihové zábery, čoraz viac skĺzava do nudno-mimóznych výpovedí hovoriacich hláv. Konšpiračné teórie, náboženské knihy, duchovné učenia i psychoterapie (od Freuda po Leunera) sú v skutočnosti takmer vždy len imaginatívnou literatúrou, pôsobiacich silou placebo efektu. Medzi ich autormi sú majstri aj patlali. Teória o vládnúcich pedofiloch a vrahoch detí, obchodujúcich s emzákmi je nepodarená nuda. Pripomína lacné, bombastické sci-fi 50. rokov. Šíri strach, o ktorom tvrdí, že sa mocní živia jeho mentálnou silou. "Keď sa dozviete o tajných spolkoch a ich skutočných cieľoch viac, kedykoľvek Vás môžu odstrániť". Tým sa film stáva paradoxne presne tým, pred čím varuje. Hlása strach bojom proti strachu. Ach-jaj. ()

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná slátanina všelijakých výmyslů pomatených lidí. Hned od samého začátku tento dokument neskutečně urážel mou inteligenci, přesto jsem vydržel až do konce se zvědavosti co si ještě vymyslí. Nechápal jsem tu retardovanost , že někdo tohle může natočit a někdo brát vážně. Navíc je to velmi nezáživně natočené, jen výpovědi nějakých retardů. Jako nějaký sci-fi film od Emmericha bych to ještě bral. Četl jsem něco podobného „Ruce pryč od této knihy", dokument i kniha pro retardy. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Above Majestic je šokující a provokativní pohled na to, co by bylo potřeba na zakrytí multi-bilionového Tajného vesmírného programu (tajná skupina elitních vojenských a korporátních představitelů, kteří mají co do činění s reverzním inženýringem mimozemské technologie, známá jako Majestic 12) před očima veřejnosti a jaké důsledky by to mělo na lidstvo. Dozvíte se o počátcích a historii Tajného vesmírného programu, spiknutí, technologiích a jejich ukrývání. Budete si také moci poslechnout svědectví zainteresovaných lidí a badatelů, které přesahují skupinu Majestic 12. Pokud dokument alespoň hrstce lidí otevře oči a přivede je k otázce " What bleep do we know?" splnil svůj účel... ()

Danikaa 

všechny recenze uživatele

Jednu hviezdu som dala len preto, že som to dopozerala. Z celého viac ako dvojhodinového dokumentu som bola nesmierne sklamaná. Toľko výmyslov a konšpiračných teórií na jednom mieste, som už dávno nevidela. Škoda strateného času. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Nic pro racionálně smýšlejícího člověka, naopak pro lidi otevřené všemožným konspiracím zaujme a o to tvůrcům šlo. Pravda je někde tam venku a věřím, že Vesmír se hemží životem, protože jinak by to bylo plýtvání prostorem a určitě i smyslem. Sám jsem ještě UFO ani reptiliána neviděl, ale co když se jen nekoukám správně? A nebo to je jak v tom vtipu? Mimozemšťané konečně našli sluneční soustavu s planetou, na které je život, bohužel né inteligentní. :) 70% ()

Pooli odpad!

všechny recenze uživatele

Tato zlátanina nie je dokument! Vytrhnuté fakta z kontextov, nezmysli, dohady, výmysli a klamstvá pozliepané do dvojhodinovej urážky inteligencie, rozhľadu a zdravého rozumu. Tvorci a účinkujúci by mali byť na základe tohto zbavený ľudských a občianských práv. Dôkaz o tom do akých rozmerov môže narásť ľudská hlúposť, popieranie reality, poruchy osobnosti a aby to bolo politicky korektné tak to spoločnosť príjme ako konšpiračné teórie. ()

Ronkar 

všechny recenze uživatele

U těchle dokumentů nemá vůbec smysl řešit pravda/nepravda. Doporučit se to jen lidem, kteří mají rádi mýstérium a konspirace. UFO, skryté technolgie, kulty a zlovětsné organizace mocipánů. To vše tu je pohromadě v guláši, který sice moc smysl nedává, ale zábavné je to dostatečně. Za mě dobrý, ale mohlo by to mít víc dílů a jednotlivá témata zpracovat detailněji. Docela bych si poslechl víc o cestování časem a prostorem. ()

Horus8 

všechny recenze uživatele

Zcela zásadní dílo konspirace, vše co si myslíte o světě kolem Vás, je pouho-pouhá lež, otevřete oči a mysl ()

karlvonarbei 

všechny recenze uživatele

Film je opravdu velmi složité absolutně nějak hvězdičkovat, neboť se má jednat o dokument, kdy zdaleka nevíme, co všechno v něm je pravda a naopak.Vyloženě slátanina to tedy není, ale film trpí hlavně roztříštěností, skáče z tématu na téma, mnohdy jsou argumenty založené jen na svědectví mluvících hlav a jednotlivé kauzy do sebe ani zdaleka svoji logikou příliš nezapadají nebo se nijak vzájemně nepodporují, neprolínají.I tak je tam však zjevně mnoho informací, které pravdivý základ mají, protože neapatičtí lidé se k těmto zdrojům jistě dostali již nějak v minulosti.Samotná stopáž je také nemalým problémem a nejvíce zaráží očividná snaha lidi burcovat, manipulovat po vzoru různých sekt, což je na tomto dokumentu (?) vůbec nejvíce odpudivé! Pokud by autoři nezaujatě servírovali jen samá fakta a nepřekračovali únosnou hranici emocí, nebylo by toto dílko tak okatě v některých svých pasážích až nestravitelně směšné.Škoda, že autoři sami sebe takto diskreditují, napáchali tak více škody než užitku - smutné. ()

P4PRIK4 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument, který běží nejen v konspiračním duchu... Tento názor je čistě subjektvní, ale můžu jen doporučit i přesto, že stopáž je přes 2 hodiny. ()

fanmov 

všechny recenze uživatele

Brutální konspirační..--.. kousek. Na některých účinkujících jsou vidět známky psychických poruch..--.. --|---|--..|-.|.-|-|.-.|.-|..-|--|.-|-|..--.. ()

m.dodoss 

všechny recenze uživatele

Pro Zecka a ostatní nevěřící Tomáše... Když by jste si zkusili něco přečíst třeba jako ruce pryč od této knihy nebo dalších hromadu dokumentů, které ukazují to co kolem nás je... Možná by jste tomu neříkal sračka nebo nepodložena slatanina. Tvůrci se snaží uvádět a rozkrýt to co Vám média ani jiné informační toky neřeknou a proč asi? Kdo je vlastní? Víte kdo píše historii? Ten kdo vyhrál ne ten kdo prohrál zkuste jet do Indie a knihovny palmovych listů a možná pochopíte... Ale bohužel jste jen další troll, který jen bude jen hejtovat u monitoru a klávesnice protože nic jiného nikdy nedokážete... Za mě perfektní doplnění mezer a kdo zná matrix2001 a Jardu Chvátala ví o čem píšu mě se to hodně líbilo a taky ve mě probudilo něco co jsem sám nechtěl... ()

LaaYosh 

všechny recenze uživatele

Pro ty, kteří dávají odpad - víte aspoň, kdo je to N. Tesla ? Než sem začal číst vaše bludy, tak sem přemýšlel, jestli dát 3*, nebo 4*. Děkuji vám za nápovědu. Je to za 5* :-). ()

Reklama

Reklama