Reklama

Reklama

Unforgettable

  • USA Unforgettable (více)
Trailer 2

Dramatický thriller sleduje Tessu Connoverovou (Katherine Heigl), která se jen těžko vyrovnává s koncem svého manželství poté, co se její bývalý manžel David (Geoff Stults) šťastně zasnoubí s Julií Banksovou (Rosario Dawson). Nejen že Julii přivede do domu, v němž s Tessou kdysi žili, ale i do života jejich dcerky Lily. Julia, která se snaží přivyknout nové roli manželky a nevlastní matky, věří, že potkala muže svých snů, muže, který jí pomůže udělat tlustou čáru za její ponurou minulostí. Tessina chorobná žárlivost však brzy překročí všechny meze a nezastaví se před ničím, dokud se z Juliina snu nestane naprostá noční můra. (HBO Europe)

(více)

Recenze (53)

Juto 

všechny recenze uživatele

Nič čím, by ma tento film zaujal. Tento žáner, ktorý sa točil 90' rokov už je preč a štúdia a producenti by nemali dávať peniaze na takéto klišé. Kde divák presne vie, čo sa stane je to bez štipku prekvapenia. 4/10 ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Na "Unforgettable" som zabudol v momente, keď som vypínal TV. Nechápem prečo sa dlhoročná, kvázi úspešná producentka Denisa Novotná musí na staré kolená srať do réžie. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Thriller ke kafi. Podle dobře známý šablony, se záporačkou Katherine Heigl, která je tak srandovně mimo, až filmu dodává jednu zážitkovou hvězdičku navíc. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

1 chlápek 1 dítě 1 bláznivá labilní bývalka a 1 nová žena klasická rovnice v thrillerech. V rámci žánru nadprůměr navíc konec nabízí otevřené vrátka k pokračování. Paní Heigl si pamatuji z tupých sraček jako je 27 šatů apod. takže příjemná změna vidět ji hrát vyšinutou mrchu. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, který jsou dobrý a špatný. A pak jsou filmy, který mě serou. No a pak jsou ještě filmy , který jsou špatný a ještě mě serou. A to je unforgettable. Ta nelogická jednání klidně zabijou i dobre herecké výkony, ale ty tu ani nejsou. ()

Dagoussek odpad!

všechny recenze uživatele

Z těch dvou "héreček" nevím, která byla hloupější. Jeden z nejhorších a nejstupidnějších thrillerů, co jsem viděla. ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Na Unforgettable som sa tešila už od prvého náznaku traileru. Napriek tomu, aké role si vyberala, som Katherine Heigl nikdy nepovažovala za hlavnú hrdinku romantických komédií a aj keď filmy ako 27 šiat alebo Život je raz taký mali originálny námet, tak sa na úlohu dievčaťa, ktoré zúfalo hľadá lásku sa proste nehodí. Toto je jej miesto, dokonalá, chladná mrcha, ktorá spraví hocičo, aby získala svoje. Výborný výkon spolu s Rosario dodávajúcou napätie, ktoré vo filme aj tak trochu chýbalo. Soundtrack slabý a výkony ostatných hercov vo vedľajších úlohách to neskutočne ťahali dole. Takéto námety mám rada, ale nie je to žiadna Gone Girl. Mimo iné, koniec ma sklamal. Za mňa 3* ()

psychous3 

všechny recenze uživatele

Na tenhle typ filmů zásadně koukám s českým dabingem, je to pak ještě větší cringe, než v originálním znění :D ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Naprosto famózní Katherine Heigl zachránila jinak velmi slabé dílko, hodící se tak na televizní obrazovku. Téma mnohokrát provařené (což by nevadilo, kdyby to nebylo tak děsně předvídatelné), dialogy průměrné, napětí skoro nulové. Obsazení dobré, až na mužského hlavního protagonistu, ten byl nemastný, neslaný. Jako celek 55%. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický thriller s klasickým scenárom, ktorý veľmi dobre poznáme. Prostredie a atmosféra bola daná, ale nebola využitá. Najúprimnejšie tu hrá R. Dawson. Na úplnom závere by mohli ešte pracovať. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Hodinu a třičtvrtě! než se něco začalo dít! Nebo jestli si réža myslel, že to všechno před tím byla gradace atmosféry, tak nechť se réža vzpamatuje z toho heroinovýho opojení, protože to bylo strašný hovno! Héglová to všechno zvládla s jedním výrazem ve gsichtě, a když náhodou změnila miminku,tak se jí pohly akorát koutky kolem držky a vůbec to bylo takový, jak to lidově říct...no na hovno! Nechat si kytky, který někdo pošle, aby se to muselo vysvětlovat? Si děláte prdel ne!? To a mnohem víc v téhle kolosální 3,14čovině! ()

pirulka 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z tých thrillerov, ktoré ma nemajú už v aktuálnom štádiu môjho životného vývinu (:D) a preferencií čím zaujať, nie je v ňom nič, čím by vyčnieval spomedzi plejády filmov natočených s podobnou tematikou...žiadne nóvum, ani niečo čo by mi zabránilo zabudnúť na tento film hneď po jeho vzhliadnutí .... ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo na obstojný průměr, ale následně sešup dolů. Co jsem letmo postřeh, ženy zaujalo více. Pro mě psychotička byla málo dramaticky psychotická a celé drámo bylo také polechtané. V druhé půlce už docela nudilo. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Brrr..... jedna za ... ne, tentokrát ne za K. Heigl, ale za R. Dawson. Protože K. Heigel tu byla na ránu pěstí od samýho začátku. O kvalitách scénáristických a jinak filmových se radši rozepisovat nebudu. ()

mark9th 

všechny recenze uživatele

Nemohol som si predsa nechať ujsť vidieť krásnu Katherine Heigl ako crazy bitch po všetkých tých romantických komédiách. Dobre zamýšľaný film, ktorému by ale pomohlo viac pritvrdiť a dať Heigl väčšiu šancu ukázať ako šialená až môže odmietnutá žena byť. Takto to skôr pripomína TV film pre dôchodcov na STV1 v nedeľu večer. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý výkon Katherine Heigl, ale nepochopil jsem, proč závěr provedla, tak jak ho provedla. Potěšili Rosario Dawson a Robert Wisdom ;). Nicméně obstojné herecké výkony nejsou vše. Celkově děj a finální přetahovaná slabota... 40% ()

Reklama

Reklama