Reklama

Reklama

Kaskadéři s.r.o.

(seriál)
Trailer

Epizody(1)

Obsahy(1)

Pavel Koloušek je nadšeným filmovým fandou, který se neúspěšně pokusil rozjet internetový obchod s filmovými plakáty, tričky, figurkami a jinými geekovinami. Nicméně nepovedlo se a skončil po krk v dluzích. Aby je splatil, přijal ubíjející práci řadového zaměstnance ve velké pojišťovně, které tvrdě vládne ředitelský žralok pan Skála. Pojišťovna před časem omylem uzavřela "nejnevýhodnější pojistnou smlouvu za své stopadesátileté existence" a to s firmou Kaskadéři s.r.o., kterou vede nejlepší kaskadér na světě, Jirka "George" Karas. Skála to nemůže přenést přes srdce a chce se nešťastné smlouvy za každou cenu zbavit. Naděje mu svitne, když George po jednom úrazu dostane od lékařů i pojišťovny zákaz provozovat kaskadérskou činnost jinak než poradensky, s čímž se ale tento kaskadér tělem i duší nedokáže smířit a zákaz permanentně tajně porušuje. Kdyby ho při tom Skála načapal, mohl by pak smlouvu Kaskadérů s.r.o. vypovědět. Pod hrozbou vyhazovu proto přinutí Kolouška, aby se nechal u George najmout jako produkční a tajně Skálovi potřebný důkaz obstaral. Kolouškovi se to sice dvakrát nelíbí, ale nemá příliš na vybranou. (ČSFD.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Na pilotním díle se podílela téměř veškerá brněnská filmová komunita. (Zdroj: Lonely Production)
  • Pro pilotní díl se natáčela nebezpečná kaskadérská scéna, kdy kaskadéra Jiřího Kosorinského odhodí silná exploze a on letí zavěšený na lanech přes celou místnost, přičemž je celé jeho tělo v plamenech a dokonce jej ve vzduchu museli další kaskadéři i hasit. (Zdroj: Lonely Production)

Související novinky

Česká akční komedie se rozjíždí!

Česká akční komedie se rozjíždí!

28.10.2018

Divoké přestřelky, drsné bitky, pyrotechnické orgie, šílené nápady a nekompromisní humor! Režijní duo Luboš Ondráček a Jiří Fabík dokončují pilotní díl originálního seriálu Kaskadéři s.r.o.. Oba… (více)

Reklama

Reklama