Reklama

Reklama

Kaskadéři s.r.o.

(seriál)
Trailer

Epizody(1)

Obsahy(1)

Pavel Koloušek je nadšeným filmovým fandou, který se neúspěšně pokusil rozjet internetový obchod s filmovými plakáty, tričky, figurkami a jinými geekovinami. Nicméně nepovedlo se a skončil po krk v dluzích. Aby je splatil, přijal ubíjející práci řadového zaměstnance ve velké pojišťovně, které tvrdě vládne ředitelský žralok pan Skála. Pojišťovna před časem omylem uzavřela "nejnevýhodnější pojistnou smlouvu za své stopadesátileté existence" a to s firmou Kaskadéři s.r.o., kterou vede nejlepší kaskadér na světě, Jirka "George" Karas. Skála to nemůže přenést přes srdce a chce se nešťastné smlouvy za každou cenu zbavit. Naděje mu svitne, když George po jednom úrazu dostane od lékařů i pojišťovny zákaz provozovat kaskadérskou činnost jinak než poradensky, s čímž se ale tento kaskadér tělem i duší nedokáže smířit a zákaz permanentně tajně porušuje. Kdyby ho při tom Skála načapal, mohl by pak smlouvu Kaskadérů s.r.o. vypovědět. Pod hrozbou vyhazovu proto přinutí Kolouška, aby se nechal u George najmout jako produkční a tajně Skálovi potřebný důkaz obstaral. Kolouškovi se to sice dvakrát nelíbí, ale nemá příliš na vybranou. (ČSFD.cz)

(více)

Diskuze

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

A máme zde další výročí seriálu, který očekával neočekávaně velké množství peněz, ale po pilotním díle, který způsobil to, že i amatéři přestali točit amatérský filmy, protože zjistili, jak to působí amatérsky trapně a nezpůsobile a to už je co říci v našich končinách, tak bych rád, aby tudletu věc přiznali i organizátoři této mega trapné akce. Prostě jako chlap řekněte, že jste čekali, že někdo prostě dojde a dovalí pár stovek milionků, aby jste si mysleli, že umíte natočit nějaký to další hovínko a vydělali na tom prachy, takhle jste fakt žabaři, co to ani neumí přiznat.

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

 A todleto jako vážně ?

 

No to mě poser záda.

 

Tragédi. Námět možná v pohodě, ale scénář tragédie. A to raději nebudu komentovat "herectví" některých představitelů.

choze

choze (hodnocení, recenze)

Ivoman

Baví mě lidi, kteří absolutně netuší, jak to funguje v televizi nebo na konkrétním projektu, ale jsou chytrý jako rádio.

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Takže to není poprvé co jsem trefil hlavičku na hřebíček. Čekali za "trailer" nabídky v řádu desítek mega a ono hovínko, takže ty jejich nej akce nejsou prostě jen tak nej akce, ale jen obyčejný kaskadérský akce a nikoho to nevzalo. Prostě a jednoduše, na takový seriál se má sehnat produkce na první sérii třeba jen 6ti dílů a tam předveďte to nej, ale kurva NEJ a ne že ukážete trailer se vší vážností o ničem a o hovně, jen pár akcí zpomaleně a čekat, že se posypou desítky miliónků. Hořící borec na laně viditelně nikoho nevzal, protože takových byly desítky až stovky v émerice kdykoliv si to v 90sátkách umínil. Takže nic světobornýho, jen chtěli hromady miliónků za to, že na to někdo zapomněl a někdo si na to vzpomněl. 

Kdyby se více ponořili do české kaskadérské společnosti, mohli by vytvořit hraný seriál o českých kaskadérských společnostech, ukázat detaily této práce, předvést detaily kaskadérských prací z různých filmů apod. Rozhovory s kaskadéry apod. 

Bohužel tahle sračkoiáda se nedočká ničeho jiného než toto tu traileru, za který asi taky nikdo nic neinkasoval.

na příspěvěk reagoval choze

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Nevka

Vypadá to spíš jen na to, že natočili upoutávku a čekali, že dostanou hromadu peněz na natočení seriálu a on se nikdo nechytnul, tak to odpískali.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Ivoman

Co vím, tak ten projekt se pořád řeší. Nicméně to asi není nic moc jednoduchého, tak se to protáhlo. Uvidíme, kdy bude další info :)

na příspěvěk reagoval Ivoman

JamesSi

JamesSi (hodnocení, recenze)

choze

Souhlasím, žánrový filmy chybí. Naštěstí se jednou za čas vyskytne Vaginator nebo něco podobmého. Držím rozhodně palce, ne všechny vaše filmy se mi líbila, ale taková Třída Smrti, to je podle mé jeden horrorů, který nejlépe využili české prostředí.

choze

choze (hodnocení, recenze)

Kubeska

Obecně českému filmu chybí žánrovost. Tvrdě převládají komedie, dramata, občas pohádka. Thrillery (obvykle v historickém/retro hávu - Normal, Ve stínu) nebo horory (Klíček, T.M.A., Ghoul, Svatý Mikuláš) se ještě tu a tam urodí, akčňáky ale vůbec, nepočítáme-li Na vlastní nebezpečí, které je ale po akční stránce velmi dietní a pošilhává spíš po thrilleru a komedii. 

na příspěvěk reagoval JamesSi

Kubeska

Kubeska (hodnocení, recenze)

Je pravda, že českému filmu chybí pořádný akční film a zaostáváme i v hororech. Jsme zaplaveni sociálními dramaty.

na příspěvěk reagoval choze

Uživatel Kubeska smazal svůj příspěvek.

choze

choze (hodnocení, recenze)

Můj nejoblíbenější český akční počin je Copak je to za vojáka. Takový český Top Gun, který sice nemá tak hezký obrázky jako ten z Američky, ale jeví se mi výrazně zábavnější. Scéna první bojovky podmazaná Hapkovou hudbou je pozoruhodně dlouhá a přitom parádně dynamická a napínavá. 

 

Jinak jestli Kaskadéři "opravdicky" vzniknou záleží mj. na tom, jestli na ně teď zájemci o podobnou tvorbu přispějí na Startovači :) A srovnávání trajleru na Kaskadéry s jednozáběrovými teasery na filmy Tomáše Krejčího mi nepřijde úplně fér. Při vší úctě, Kaskadéři předvádějí výrazně víc :) 

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Aby vůbec něco takovýho vzniklo opravdicky.

Takových ukázek na imaginární filmy nebo seriály už máme dostatek.

Viz Tomáš Krejčí

Můžu jen doufat, že to bude ve stylu Choking Hazard, na půl amatérsky, na půl profesionálně, ale aby se člověk zabavil.

 

Vlastně je až s podivem, jaké Hollywoodské blockbustery se zde dokáží natočit, ale našich vlastních filmů se dokáže natočit na profesionální úrovni jen hrstka. Jeden z posledních byl asi Kájínek a i tomu by se dalo pár věcí vytknout.

na příspěvěk reagoval Kubeska

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Informace v "Novinkách" bohužel nevzbuzují moc důvěry.

Popisek (tady u obsahu) tomu taky nedává moc nadějí že by český akční žánr dokázal překvapit.

Triky (které jsou doufám snad ještě bez dodatečných dolaďovacích procedur) v ukázce, vpadají přesně jako triky z českých akčních filmů - ne úplně dobře a uměle amatérsky.

Rád bych se konečně mýlil a mohl tak s radostí sledovat něco, čím mě naši filmaři přesvědčí že na to mají.

Podle ukázky to tak zatím nevypadá.

Související novinky

Česká akční komedie se rozjíždí!

Česká akční komedie se rozjíždí!

28.10.2018

Divoké přestřelky, drsné bitky, pyrotechnické orgie, šílené nápady a nekompromisní humor! Režijní duo Luboš Ondráček a Jiří Fabík dokončují pilotní díl originálního seriálu Kaskadéři s.r.o.. Oba… (více)

Reklama

Reklama