Reklama

Reklama

AC/DC - Thunderstruck

(hudební videoklip)
Hudební / Krátkometrážní
USA, 1990, 5 min

Obsahy(1)

Pieseň Thunderstruck je úvodnou skladbou zo štúdiového albumu austrálskej hard rockovej skupiny AC/DC. Album s názvom The Razors Edge vyšiel 24.9.1990. Ku skladbe bol natočený pódiový videoklip, ktorý zachytáva atmosféru živých vystúpení skupiny. (MM_Ramone)

Recenze (10)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Thunderstruck" je úvodnou, v poradí prvou skladbou, zo štúdiového albumu austrálskej hard rockovej hudobnej skupiny AC/DC. Album sa volá "The Razors Edge". Vyšiel dvadsiateho štvrtého septembra v roku 1990. Ku songu "Thunderstruck" bol natočený pódiový video klip, ktorý zachytáva úžastne energickú atmosféru ich živých vystúpení. Predstavili sa v ňom v zostave: Brian Johnson - spev, Angus Young - sólová gitara, Malcolm Young - gitara, Cliff Williams - basa, Chris Slade - bicie. **** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jedna z najikonickejších skladieb od AC/DC vznikla v dobe, keď už kapela nepotrebovala nejaké veľké promo okolo svojej prítomnosti na hudobnej scéne. Doprevádza ho videoklip, ktorý robí dobré meno rockovým videám rokov 90. aj keď to nieje zázrak. ()

TomX2

všechny recenze uživatele

Celkový dojem: Excelentná hudba aj spev. Po hudobnej stránke nemám čo vytknúť, dokonca je to asi moja najobľúbenejšia pieseň od AC/DC.. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Parádna hard rock pesnička, ktorá vás nakopne tak, ako to má byť. AC/DC v plnej energii. Osobné hodnotenie: 100% (*****) ()

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele

Super nářez. Ale klucka už maj' po žížalkách, Bon Scott se uchlastal, Brian Johnson skončil kvůli problémům se sluchem a s obézním Axlem Rosem můžou objíždět ledatak akce typu Země živitelka. ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Vrcholná topka od austrálskych rockových tigrov, skvelo zachytávajúca na pozadí rozžhavenú atmošku jásajúceho publika, ktorá rockovej symfónii dodáva náboj. ()

D.D.Dees 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánove, představuji Vám AC/DC a jejich rockové orgie! Z každé jejich písničky ejakuluje minimálně půl tuny čistých riffů, které jsou stříknuty lehce vyzývavým textem. Jsem pevně přesvědčený o tom, že to nejlepší jsem už slyšel; všechno, co teď bude následovat, už bude jen takový slabý odvar. ()

Reklama

Reklama