Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 11 (1982) (série)


Carmen (S11E12)

(epizoda)
Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1982, 13 min

Obsahy(1)

Žárlivost je strašná věc! Když má někdo žárlivého manžela, je to těžká věc! Manželka (D. Veškrnová) chce jít s kamarádkami na maškarní bál. Její žárlivý manžel (L. Frej) se ale rozhodne, že půjde s ní, aby si ji pěkně ohlídal. To ještě netušil, co na něj jeho žena vymyslela. Domluví se s kamarádkami (S. Stašová, H. Čočková) a všechny přijdou na bál ve stejném přestrojení za Carmen. Poté, co si jeho žena odskočí, najde manžel postupně dvě Carmen tančící s cizími muži a domnívá se, že je to jeho žena. Ta se však mezitím převlékne za princeznu a požádá manžela o tanec. Až nastane hodina pravdy a všichni odhodí masky... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z těch hodně slabých a nic neříkajících bakalářských povídek. Spousta času je promrháno tančením na karnevalu, pointa je dlouho dopředu známa a hlavně reakce manželky na manželovu snahu o koketování s jinou ženou a lhaní o tom, že na karnevalu manželku nemá, je spíše smutná než vtipná. Hodně velký podprůměr. ()

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Aha, tak to je něco jinýho." Maškarní příběh, natočený podle zadaného tématu "Jak jsem si chtěl vyhodit z kopýtka", ve kterém se na televizních obrazovkách, poprvé objevila Michaela Dolinová. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejhloupějších bakalářských povídek, která se odehrává na maškarním bále, jenž bohužel opravdu odpovídá televiznímu snímku za pár korun. Nějaké ty barevné třásně zavěšené ze stropu, komparz příšerně se ploužící po parketu, chování lidí, které opravdu neodpovídá taneční zábavě. Nejtrapnější byl ovšem ten konec, kdy se Dáša převlékla do jiného kostýmu a její manžel ji nepoznal. Ještě trapnější bylo finální rozluštění Dášiny pasti, kdy byla úplně klidná. [68. hodnocení, 8. komentář, 43%] ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono se říká, že největší žárlivci jsou sami záletní, proto vlastně tak hrozně žárlí. Manžel asi koukal, jak mazanou ženu si vzal. Dobře si ho prověřila. Tak dlouho žárlil, až byl sám nachytán na švestkách. Při své stopáži je to ale rychle odbytá povídka. ()

Reklama

Reklama