Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karel se připravuje na výročí s Vlastou a je si jistý, že má vše potřebné pro dokonalý společný den. Vlasta je však myšlenkami jinde. Její nejlepší kamarád František Miláček se ztratil a Kamilovi nestačí jen mámino slovo, že je nezvěstný. Vlasta proto musí přemluvit k pátrání Karla, jemuž ale za dvacet let, co se s Miláčkem zná, jejich přátelství nepřiznala. Petr se mezitím sbližuje s Evou a uvědomuje si, že k ní něco cítí. Je ale o dost mladší a musí tedy zapojit veškerý svůj šarm, aby mu dala šanci. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Peabody

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sal jsem ještě po dvou dílech šanci a třetí mi přijde lepší, zejména proto, že tu není nemluvně a tedy zmizely dramatické vtipy o posraných plenkách. Hledání manželčina přítele není zlé, Jana Kolesárová je pěkná ženská i ve svých 40, Adamczyk trochu na hraně nadrženosti, Radek Holub stále dobrý. Dá sa ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále výborný až dokonalý. Jen nechápu, proč je v titulních Jana P., když v rámci prvních třech dílu dostala prostor o velikosti malého steku. Tak snad ji tvůrci více využijí. A v seriálu, kde je nemluvně dokonce v názvu, by to nemluvně nějak v každém díle mělo jaksi se 9bjevit. ()

Reklama

Reklama