Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kutil Tim je na policejním oddělení v Hradci legenda. Vždy se někomu vloupe do chaty, přespí tam, dá si pár piv a na oplátku majitelům něco opraví. Když Ruda zjistí, že při své poslední chatové návštěvě snědl Tim otrávený dort pro krysy, zalarmuje celé policejní oddělení. Do pátrání se zapojí nejen Kamil, ale i Karel. Petr proto vyfasuje na hlídání Elišku, což mu naruší plánované rande s Evou. Mezitím se Vlasta s Monikou u despotického krejčího připravují na blížící se policejní bál. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím méně nemluvněte, tím pro seriál lépe. Nevidím v jeho účinkování přínos. Dnešní případ byl zajímavý jak svým vývojem, tak rozuzlením. Ovšem nadávající amazonka a rozverná rušivá hudba dobrý dojem kazily. ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

Připojuji se k tomu, co napsal(-a) dejavu26. Na sledování mě navedla kamarádka, zavalená starostmi, která si při tomto seriálu dělá radost. A opravdu je to milé a dobře stravitelné, zábava na úrovni. Dobře odvedená práce všech, scénáristy počínaje. ()

dejavu26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vtipné, pěkné, má to lehkost a švih, dialogy dobře šlapou, vtipy nejsou klišovité a nemluvně není kýčovité, okolo kterého by se ostatní hystericky pitvořili, jak to často bývá ve filmech, kde se objeví miminko. Herci hrají skvěle, má to jemný humor, dokonce i detektivní zápletka je zajímavá. S každým dílem mi to přijde lepší a lepší. Scénář je super. Baldýnský vyzrál ze sžíravého ironického glosátora na Cyberspace do dobrého scénáristy, kdy scénář nestojí jen na 2-3 silných místech, ale šlape jako dobře namazaný stroj celý. Asi si na tom buduju závislost, protože se na páteční díl vyloženě těším. Moc se mi líbí i exteriéry. Za mne velmi milé zpestření české seriálové produkce. ()

Peabody

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

stále lepší než první dva díly, i když mimno se vrátilo a navíc přibyla podle současných zásad korektnosti další ženská postava, bez které se dnes správná komedie nemůže obejít, tedy Archimedovsky /míním zákon o tělese ponořeném do kapaliny) lehce hendikepovaná. ()

Reklama

Reklama